Anders, utvecklare:

Som konsult är jag en fluga på väggen!

Jag jobbar som:

Utvecklare

På qte sedan:

Februari 2021

Jag jobbar helst från:

Kontoret! Det är kul att vara på plats och träffa alla även om man inte sitter i samma projekt.

Det bästa med mitt jobb är:

Att få inblick i många spännande verksamheter och upptäcka möjligheterna med digitalisering

Min story

Min resa med qte började när jag såg bilder från en sommarkonferens. Jag fick ett bra intryck av qte som ett glatt gäng och dessutom kände jag till en av grundarna sedan tidigare så jag bestämde mig för att ringa upp honom!

I början var jag ute som konsult hos några olika bolag och idag är jag kvar på en av dem som ledare för ett team. Jag jobbar fortfarande hands-on men skillnaden är att jag är den som överblickar projektet och bryter ner uppgiften i konkreta, tekniska arbetsuppgifter till teamet. Det är kul att få chansen att leda en grupp och jag lär mig mycket av det.

Det bästa med att vara konsult är att man får inblick i många spännande verksamheter. Man får chansen att vara en fluga på väggen och se hur det fungerar på olika företag och vilka olika utmaningar de står inför. Det är kul att kunna bidra med sin expertis i många olika projekt och hjälpa till att lyfta fram möjligheterna som finns inom digitalisering.

Trots att jag är är konsult åt ett annat bolag jobbar jag nästan varje dag från qte:s kontor. Det är kul att vara på plats och skjuta skumgummipilar på kollegorna. Dessutom gillar jag musik så jag längtar efter att vårt DJ-bord ska komma så vi kan ta våra aw:s till nästa nivå!

Anders:

"Det är kul att få chansen att leda en grupp och jag lär mig mycket av det."

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer