Cecilia, designer:

Det är kul att vara med och forma qte!

Jag jobbar som:

UI/UX designer

På qte sedan:

Juni 2020

Jag jobbar helst från:

Kontoret, hemma eller i stugan.

Det bästa med mitt jobb är:

Känslan i teamet och att få arbeta med så många olika typer av projekt!

Min story

Efter min utbildning i IT, medier och design började jag på qte som UX/UI designer. Här jobbar jag väldigt varierande då jag arbetar med olika projekt på qte samtidigt som jag arbetar halvtid som konsult. Det blir en bra balans av större och mindre uppdrag då konsultuppdragen ofta är under en längre period och fokuserat på ett större projekt.

Jag designar både hemsidor, appar och system vilket gör att mina dagar ser olika ut beroende på projekt och målsättning. Jag gör alltifrån att hålla workshops, skapa mind maps och flödesscheman till wireframes och hi-fi prototyper. Ofta har kunden ett problem eller en idé och det är en härlig känsla när man presenterar en lösning som träffar mitt i prick.

På qte har jag verkligen haft möjligheten att utvecklas som designer då jag har haft chansen att arbeta med olika projekt inom olika branscher och företag, allt från mindre startups till internationella företag.

Sedan jag kom in på qte har jag fått vara med och påverka våra arbetssätt inom designteamet. Det har varit väldigt kul och lärorikt att jobba med våra interna processer och vårt brand. Det är kul att få vara med och forma qte!

En av de bästa sakerna med att arbeta på qte är att det är väldigt flexibelt. Jag kan planera min tid som jag vill vilket passar mig jättebra. Det möjliggör att jag kan jobba från stugan i Norrland, träna på tider som passar mig eller sticka iväg tidigare på en fredag om jag känner för det.

Cecilia:

“Jag kan jobba från stugan i Norrland, träna på tider som passar mig eller sticka iväg tidigare på en fredag om jag känner för det.”

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Platt organisation med högt i tak (på riktigt)