Konsultuppdrag

Erfaren utvecklare med brinnande intresse för säkerhet

Just nu söker vi erfarna IT-konsulter till vår spännande kund inom extrem säkerhetsinfrastruktur. Du ska ha ett brinnande intresse för programmering och drivas av att skriva så effektiv kod som möjligt. Läs vidare för att veta mer om vad rollen innebär!

Ansök här

Vi samarbetar med en riktigt stor spelare inom extrem säkerhetsinfrastruktur och behöver fler medarbetare till teamet. Gemensamt för dem alla är att de lever för IT, utveckling och säkerhet. Du är en person som alltid prioriterar kvalitativ kod, med få men effektiva rader kod. Din arbetslivserfarenhet spelar mindre roll, det viktiga är att du är backend-tung och har flerårig erfarenhet av utveckling. Vilket utvecklingsspråk du jobbat mest med är inte avgörande då det är en stor aktör som har behov av många olika kompetenser.

För att lyckas i rollen ska du trivas i en stabil arbetsmiljö som inte kräver mycket förändring. Många som börjar här blir kvar, och det finns det möjlighet till även för dig då det är ett långsiktigt uppdrag. Faktum är att det är väldigt få personer som slutat på 15+ år. Så chansen är stor att du kommer trivas.

Du blir anställd hos oss på qte och får ta del av alla våra förmåner, vår fina gemenskap och får exakt den utrustning du önskar att arbeta med. Samtidigt får du jobba med en riktigt spännande och välkänd kund. Uppdraget sker 100% remote.

Förmåner

Den utrustning du önskar

Hög ersättning

100% remote

Långsiktigt uppdrag

Kompetenskrav

Minst 5+ års erfarenhet av utveckling

Brinnande intresse för IT-säkerhet

Du prioriterar kvalitativ kod

Du älskar komplexa utvecklingsmiljöer och integrationer

Sök jobbet genom att klicka på knappen här intill. Då kommer du till vår rekryteringsplattform. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår HR-chef Ami Gustafson på 070 - 974 96 41 eller ami@qte.se.

Omfattning

Heltid

Start

Omgående

Lön

Hög ersättning

Krav

Svensk medborgare och att arbetet sker från Sverige

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Viljan att utvecklas är något som förenar oss alla på qte. Vi växer och motiveras av att utmanas. Vi tror på dig och ger dig uppgifter som tar dig till nästa nivå.

Gemenskap

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Trots att många jobbar remote har vi en varm och välkomnande stämning med mycket skämt och positiv energi. Dessutom håller vi qte days varje månad då så många som möjligt kommer till Stockholm för att jobba ihop från kontoret.

Påverkan

Tillsammans tar vi qte framåt och du är delaktig i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis i våra qte sessions.

Årliga events

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi åker på vår stora konferens som går till hemlig destination och avslutar förstås året med ett julbord. Vi har också åkt på vår första skidresa som definitivt kommer bli en årlig tradition.

Sociala happenings

Förutom tisdagsfika och fredagsfrukost ses vi gärna på AW (ibland digitala, ibland på kontoret) och uppmuntrar våra qte:ies att själva ta initiativet till dem. Laserdome eller gokartbana? Vi säger ja till allt!