Konsultuppdrag

IT-konsult

Har du några års erfarenhet och tycker att det låter spännande att jobba som konsult hos oss? qte har idag samarbete med många kunder, både stora och små, och vi letar ständigt efter duktiga och drivna personer för att fylla dessa platser.

Få möjligheten att hitta ditt drömuppdrag samtidigt som du får ta del av våra generösa förmåner och vår fantastiska gemenskap här på qte.

Oavsett roll, tveka inte att ansöka redan idag!

Ansök här
Viktor Ling

Konsultförmedlare

viktor.ling@qte.se076 - 561 48 15

Vi söker konsulter inom alla IT-områden

Vi är ständigt på jakt efter kompetenta konsulter inom alla IT-områden. Även om det inte finns några tillgängliga uppdrag just nu eller om uppdragen ovan inte passar, får du gärna ansöka ändå så vi kan matcha ihop dig med kommande uppdrag.

Viktor är vår konsultförmedlare. Om du har några frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig till honom. Du hittar hans kontaktinformation här intill!

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Viljan att utvecklas är något som förenar oss alla på qte. Vi växer och motiveras av att utmanas. Vi tror på dig och ger dig uppgifter som tar dig till nästa nivå.

Gemenskap

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Trots att många jobbar remote har vi en varm och välkomnande stämning med mycket skämt och positiv energi. Dessutom håller vi qte days varje månad då så många som möjligt kommer till Stockholm för att jobba ihop från kontoret.

Påverkan

Tillsammans tar vi qte framåt och du är delaktig i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis i våra qte sessions.

Årliga events

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi åker på vår stora konferens som går till hemlig destination och avslutar förstås året med ett julbord. Vi har också åkt på vår första skidresa som definitivt kommer bli en årlig tradition.

Sociala happenings

Förutom onsdagslunch och fredagsfrukost ses vi gärna på AW (ibland digitala, ibland på kontoret) och uppmuntrar våra qte:ies att själva ta initiativet till dem. Laserdome eller gokartbana? Vi säger ja till allt!