Javascript-utvecklare (junior)

Vi är alltid på jakt efter fler kollegor till teamet, och rekryterar löpande när vi hittar rätt matchning. I den här annonsen letar vi efter dig som är nyexaminerad javascript-utvecklare och redo för din första utmaning. I tjänsten kommer du jobba i ett av våra interna utvecklingsteam, men även som konsult för våra kunder.

Ansök här

Vi är techbyrån som förverkligar digitala visioner. Med vår erfarenhet av appar, webbplatser och system vägleder vi kunderna på resan från idé till färdig produkt. We simplify tech – det är vad vi står för. Vi har funnits sedan 2018 och har idag över 35 medarbetare och växer snabbt.

Vi håller alltid ögonen öppna efter nya medarbetare och rekryterar utvecklare löpande i takt med att vi hittar rätt matchning. Så vad är det vi letar efter? Det viktigaste är att du har ett driv och en passion för programmering. Du behöver ta stort eget ansvar för att den kod du levererar håller en hög nivå, även om det inte innebär att du måste klara av allt på egen hand. Som nyexad förväntar vi oss att du är nyfiken, villig att lära dig och ta i med hårdhandskarna när det behövs.

I rollen som javascript-utvecklare kommer du vara en del av ett team som skapar moderna app- och webblösningar som är skräddarsydda efter våra kunders behov. Vi jobbar med framåtlutande företag som är redo att ta nästa steg i sin digitala resa. Det är alltifrån nytänkande scaleups till stora etablerade bolag. Du kommer få möjlighet att jobba med projekt i mindre teams, men även få chansen att jobba som konsult hos våra kunder. Tillsammans med ditt team av projektledare, designers och andra utvecklare kommer du bidra till att utveckla dagens och framtidens tekniska lösningar.

Vem du är:

Examen från yrkeshögskola, universitet eller motsvarande erfarenhet

Grym på javascript (typescript, react, react native, node)

Utåtriktad & social

Ansvarstagande

Självgående

Vad du kommer jobba med:

Utveckling av skräddarsydda webb- och applösningar

Påverka alla delar i ett projekt från byggande, test, deploy och drift

CI/CD och cloud-infrastruktur

Sök jobbet genom att klicka på knappen här intill. Då kommer du till vår rekryteringsplattform. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår vd Jonatan Arnlund på 073-322 04 55 eller jonatan@qte.se.

Omfattning

Heltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

Omgående

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Viljan att utvecklas är något som förenar oss alla på qte. Vi växer och motiveras av att utmanas. Vi tror på dig och ger dig uppgifter som tar dig till nästa nivå.

Gemenskap

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Trots att många jobbar remote har vi en varm och välkomnande stämning med mycket skämt och positiv energi. Dessutom håller vi qte days varje månad då så många som möjligt kommer till Stockholm för att jobba ihop från kontoret.

Påverkan

Tillsammans tar vi qte framåt och du är delaktig i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis i våra qte sessions.

Årliga events

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi åker på vår stora konferens som går till hemlig destination och avslutar förstås året med ett julbord. Vi har också åkt på vår första skidresa som definitivt kommer bli en årlig tradition.

Sociala happenings

Förutom tisdagsfika och fredagsfrukost ses vi gärna på AW (ibland digitala, ibland på kontoret) och uppmuntrar våra qte:ies att själva ta initiativet till dem. Laserdome eller gokartbana? Vi säger ja till allt!

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech! Det ingår ett abonnemang med fri surf som gör det möjligt för dig att jobba varifrån du vill.

Friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år). Du får också en heltäckande sjukvårds- och livförsäkring som ger dig snabb hjälp om du så behöver specialiserad läkarvård eller vill prata med en psykolog.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.