Fullstack Javascript-utvecklare, minst 2 års erfarenhet

Vi är på jakt efter fler kollegor till teamet, är du rätt match för oss? I den här annonsen letar vi efter dig som har jobbat minst 2 år som javascript-utvecklare och är redo för nästa steg i din karriär. I tjänsten kommer du jobba i ett av våra interna utvecklingsteam, men även som konsult för våra kunder.

Ansök här

Vi är techbyrån som hjälper företag att utveckla sina tekniska plattformar. Expertisen ligger inom app- och webbutveckling och som techbyrå hanterar vi även de tyngre tekniska integrationerna som krävs för att skapa produkter som tar verksamheter till nästa steg. Med stort engagemang och rådgivande vägledning har vi som mål att förenkla tech för våra kunder. Vi har funnits sedan 2018 och har idag över 35 medarbetare utspridda över Sverige. 2023 utsågs vi till Sveriges 8:e bästa arbetsplats bland organisationer med upp till 49 medarbetare. På qte värderar vi vår kultur och arbetsmiljö högt och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper när vi rekryterar nya qte:ies.

Så vad är det vi letar efter? I den här rollen förväntar vi oss att du redan har arbetat med javascript i olika former (som react, react native, typescript, node) och har god förståelse för hur ett projekt sätts upp. Förutom att du har ett driv och passion för programmering tar du ansvar för den kod du levererar och hjälper gärna dina mer juniora medarbetare framåt. I denna tjänst är du med och tar beslut tillsammans med ditt team och tar stort ägandeskap för vad ni producerar. Det är en roll som låter dig ta nästa steg i din karriär.

I rollen som javascript-utvecklare kommer du vara en del av ett team som skapar moderna app- och webblösningar som är skräddarsydda efter våra kunders behov. Vi jobbar med framåtlutande företag som är redo att ta nästa steg i sin digitala resa. Det är alltifrån nytänkande scaleups till stora etablerade bolag. Du kommer få möjlighet att jobba med projekt i mindre teams, men även få chansen att jobba som konsult hos våra kunder. Tillsammans med ditt team av projektledare, designers och andra utvecklare kommer du bidra till att utveckla dagens och framtidens tekniska lösningar.

Vem du är:

Jobbat minst 2 år som javascript-utvecklare

Bekväm i både Front End och Back End

Utåtriktad & social

Ansvarstagande

Självgående

Vad du kommer jobba med:

Utveckling av skräddarsydda webb- och applösningar

Påverka alla delar i ett projekt från byggande, test, deploy och drift

Coachning av juniora utvecklare

CI/CD och cloud-infrastruktur

Sök jobbet genom att klicka på knappen här intill. Då kommer du till vår rekryteringsplattform. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår HR-chef Ami Gustafson på 070 - 974 96 41 eller ami@qte.se.

Omfattning

Heltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

Enligt överenskommelse

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Utveckling - Få nya möjligheter i en snabbväxande organisation

Gemenskap - Trots att många jobbar remote har vi skapat Sveriges 8:e bästa arbetsplats!

Flexibilitet – Jobba när och var det passar dig bäst

Läs mer

Dina framtida kollegor: