Praktikplats

Är det dags för dig att söka praktikplats? Då är du varmt välkommen till oss! Vi på qte har väldigt bra erfarenhet av att ta emot studenter. Faktum är att många av våra kollegor började som praktikanter en gång i tiden!

Ansök här

Vi är en techbyrå med bred teknisk kompetens som brinner för digitala projekt av alla dess slag. qte har funnits sedan 2018 och vi är idag 30 heltidsanställda och växer snabbt. Vårt uppdrag är att omvandla våra kunders drömmar till digitala produkter, oavsett om det är en hemsida, en app eller ett system.

Som praktikant hos oss blir du genast en del i teamet. Vi vill att din praktik ska vara så mycket "på riktigt" som möjligt, så du kommer snabbt få förtroende att börja jobba i skarpa projekt med riktiga kunder. Men självklart har du en handledare vid din sida som hjälper dig på vägen och har regelbundna avstämningar med dig.

Vi tar emot praktikanter från högskola, universitet och yrkesutbildningar. Vi har störst möjlighet att ta emot praktikanter inom utveckling och design.

Med vårt flexibla arbetssätt är det möjligt för dig att jobba varifrån du önskar, men för att din praktik ska bli så givande som möjligt och att du ska komma in i teamet på bästa sätt ser vi att du är på plats på kontoret i Stockholm några dagar i veckan. Framför allt i början tills du är mer självgående.

För att trivas hos oss tror vi att du:

gillar att lära dig nya saker

är utåtriktad & social

är ansvarstagande

är driven och tar initiativ

Skicka in din ansökan genom att klicka knappen här intill. Då kommer du till vår rekryteringsplattform. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår vd Jonatan Arnlund på 073-322 04 55 eller jonatan@qte.se.

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Viljan att utvecklas är något som förenar oss alla på qte. Vi växer och motiveras av att utmanas. Vi tror på dig och ger dig uppgifter som tar dig till nästa nivå.

Gemenskap

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Trots att många jobbar remote har vi en varm och välkomnande stämning med mycket skämt och positiv energi. Dessutom håller vi qte days varje månad då så många som möjligt kommer till Stockholm för att jobba ihop från kontoret.

Påverkan

Tillsammans tar vi qte framåt och du är delaktig i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis i våra qte sessions.

Årliga events

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi åker på vår stora konferens som går till hemlig destination och avslutar förstås året med ett julbord. Vi har också åkt på vår första skidresa som definitivt kommer bli en årlig tradition.

Sociala happenings

Förutom onsdagslunch och fredagsfrukost ses vi gärna på AW (ibland digitala, ibland på kontoret) och uppmuntrar våra qte:ies att själva ta initiativet till dem. Laserdome eller gokartbana? Vi säger ja till allt!

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech! Det ingår ett abonnemang med fri surf som gör det möjligt för dig att jobba varifrån du vill.

Friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år). Du får också en heltäckande sjukvårds- och livförsäkring som ger dig snabb hjälp om du så behöver specialiserad läkarvård eller vill prata med en psykolog.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.