Praktikplats

Är det dags för dig att söka praktikplats? Då är du varmt välkommen till oss! Vi på qte har väldigt bra erfarenhet av att ta emot studenter. Faktum är att många av våra kollegor började som praktikanter en gång i tiden!

Vi är en techbyrå med bred teknisk kompetens som brinner för digitala projekt av alla dess slag. qte har funnits sedan 2018 och vi är idag 25 heltidsanställda och växer snabbt. Vårt uppdrag är att omvandla våra kunders drömmar till digitala produkter, oavsett om det är en hemsida, en app eller ett system.

Som praktikant hos oss blir du genast en del i teamet. Vi vill att din praktik ska vara så mycket "på riktigt" som möjligt, så du kommer snabbt få förtroende att börja jobba i skarpa projekt med riktiga kunder. Men självklart har du en handledare vid din sida som hjälper dig på vägen och har regelbundna avstämningar med dig.

Vi tar emot praktikanter från högskola, universitet och yrkesutbildningar. Vi har störst möjlighet att ta emot praktikanter inom utveckling och design.

Med vårt flexibla arbetssätt är det möjligt för dig att jobba varifrån du önskar, men för att din praktik ska bli så givande som möjligt och att du ska komma in i teamet på bästa sätt ser vi att du är på plats på kontoret i Stockholm några dagar i veckan. Framför allt i början tills du är mer självgående.

För att trivas hos oss tror vi att du:

gillar att lära dig nya saker

är utåtriktad & social

är ansvarstagande

är driven och tar initiativ

Skicka in din ansökan på den lila knappen här intill. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD Jonatan Arnlund på 0733-220455 eller jonatan@qte.se.

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Ansök här

Enzo, utvecklare

"Min praktik på qte var det perfekta startskottet till min karriär. qte hade från första dagen tillit till min förmåga att lösa uppgifter och de lät mig utmanas i riktiga kundprojekt som var oerhört gynnsamma för min utveckling som fullstack-utvecklare.

Det bästa med qte:s praktikplatser är att de faktiskt har som mål att anställa praktikanten, och hjälper till hela vägen att göra det bästa av tiden."

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär en härlig kombination av fördelarna med att ha full flexibilitet, men samtidigt en fast anställning. Hos oss får du de resurser och verktyg som krävs för din personliga utveckling.

Var med och bidra till en digital omgivning genom coola webb och appprojekt.

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Platt organisation med högt i tak (på riktigt)

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Kontinuerlig personlig utveckling är en viktig grundsten i vår mentalitet. Får man möjlighet att konstant utvecklas som individ så är sannolikheten också stor att man trivs på jobbet.

Gemenskap

Trots att vi jobbar remote, eller kanske just därför, värdesätter vi tid tillsammans. AW:s, luncher & frukostar är en given del av vår vardag!

Påverkan

På qte har vi en platt organisation och högt i tak (på riktigt). Detta gör att du som individ har stor möjlighet att påverka allt runt omkring dig.

Fullt friskvårdsbidrag

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år).

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech!

Sjukvårdsförsäkring

Med en heltäckande sjukvårdsförsäkring kan du känna dig helt trygg. Oavsett om du behöver specialiserad läkarvård eller hjälp av en psykolog så täcker vår försäkring kostnaden.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.

Sociala happenings

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Det är allt från konferenser till den årliga sommarfesten och julbordet. Det ryktas om en kommande skidresa också...