Projektledare

Är du bra på att leda team? Passar ordning och reda in på dig? Då är jobbet som projektledare på qte något för dig!

Vi är en techbyrå med bred teknisk kompetens som brinner för digitala projekt av alla dess slag. qte har funnits sedan 2018 och vi är idag 25 heltidsanställda och växer snabbt. Vårt uppdrag är att omvandla våra kunders drömmar till digitala produkter, oavsett om det är en hemsida, en app eller ett system.

I rollen som projektledare är det du som leder våra projekt från första kundmöte till en lanserad produkt. Du kommer jobba i teams av 2-7 personer där du har ansvaret för att projekten rullar på och att teamet alltid har vad de behöver för att göra ett bra jobb.

Som projektledare är man en nyckelspelare både för kunden och för teamet. För kunden är du en viktig stöttepelare och vägleder dem till de rätta besluten i sitt projekt. För teamet är det du som har koll på läget så att utvecklare och designers kan fokusera på det som de gör bäst. Man litar på dig och du får stort förtroende från båda hållen.

Vem du är:

Du har lätt för att ta ansvar och få saker att hända

Du är bra på att leda och motivera andra

Du är utåtriktad och social

Du gillar ordning och reda

Du har erfarenhet av projektledning

Vad du kommer jobba med:

Utveckling av skräddarsydda digitala produkter

Coacha våra kunder i deras resa till sin nya produkt

Sätta projektplan och se till att alla i teamet och kund är informerad

Hjälpa till att utforma kunders kravspecifikation

Driva nya projekt men även vidareutveckla befintliga projekt

Du får en guldstjärna i kanten om du har erfarenhet av att hantera Wordpress-hemsidor, är bekant med Figma eller har lite koll på design och programmering!

Sök jobbet genom att klicka på den lila knappen här intill. Då kommer du till vår rekryteringsplattform. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD Jonatan Arnlund på 0733-220455 eller jonatan@qte.se.

Omfattning

Heltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

September

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär en härlig kombination av fördelarna med att ha full flexibilitet, men samtidigt en fast anställning. Hos oss får du de resurser och verktyg som krävs för din personliga utveckling.

Var med och bidra till en digital omgivning genom coola webb och appprojekt.

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Platt organisation med högt i tak (på riktigt)

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Kontinuerlig personlig utveckling är en viktig grundsten i vår mentalitet. Får man möjlighet att konstant utvecklas som individ så är sannolikheten också stor att man trivs på jobbet.

Gemenskap

Trots att vi jobbar remote, eller kanske just därför, värdesätter vi tid tillsammans. AW:s, luncher & frukostar är en given del av vår vardag!

Påverkan

På qte har vi en platt organisation och högt i tak (på riktigt). Detta gör att du som individ har stor möjlighet att påverka allt runt omkring dig.

Fullt friskvårdsbidrag

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år).

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech!

Sjukvårdsförsäkring

Med en heltäckande sjukvårdsförsäkring kan du känna dig helt trygg. Oavsett om du behöver specialiserad läkarvård eller hjälp av en psykolog så täcker vår försäkring kostnaden.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.

Sociala happenings

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Det är allt från konferenser till den årliga sommarfesten och julbordet. Det ryktas om en kommande skidresa också...