UI/UX-designer

Just nu söker qte:s designteam efter ytterligare en designer att förstärka teamet med. Vi letar efter dig som har ett till tre års erfarenhet av att designa digitala produkter, och som vill arbeta med varierade projekt där du kommer få ansvar för både UI- och UX-design.

Vi är en techbyrå med bred teknisk kompetens som brinner för digitala projekt av alla dess slag. qte har funnits sedan 2018 och vi är idag runt 20 anställda och växer snabbt. Vårt uppdrag är att omvandla våra kunders drömmar till digitala produkter, oavsett om det är en hemsida, en app eller ett system.

Vår slogan är ”We simplify tech” och det innebär att vi gör teknik enkelt för både våra kunder och produktens användare. Du som designer har en viktig roll i det genom att ta fram en design och skapa ett flöde som gör att produkten blir tydlig och lätt att använda.

I din roll som designer hos qte kommer du jobba i varierade projekt som innefattar både hemsidor, appar, e-handlar och system. Projekten skiljer sig stort i omfattning och även vilken sorts design som krävs. Vissa ska endast ha visuell design medan andra kräver gedigen användarresearch. Därför vill vi att du ska trivas både med UI- och UX-uppgifter. Hos oss jobbar du sällan bara med en specifik detalj utan du har ofta ansvaret över hela designen. Dessutom är du med i hela processen, från uppstart med kund till att vi har en färdig design.

Idag är qte:s designteam ett litet gäng på tre personer som tillsammans sätter ramarna för hur arbetet ska göras. Här kommer du få stor möjlighet att påverka hur vår arbetsprocess ser ut och vad du vill rikta in ditt arbete mot på lång sikt.

Vem du är:

Du har 1-3 års erfarenhet som designer

Du är bekväm att arbeta i Figma, Sketch eller liknande

Du har förståelse för hur man strukturerar flöden i digitala produkter

Du är utåtriktad och social

Du är självgående och ansvarstagande

Vad du kommer jobba med:

Skapa visuell design från grunden (ibland med grafisk profil, ibland med fria tyglar)

Genomföra intervjuer, användartester och hålla i workshops

Omvandla användarinsikter och idéer till flödesscheman, wireframes och Hi-fi prototyper

Jobba internt med våra designprocesser

Sök gärna jobbet direkt via knappen här på hemsidan. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD Jonatan Arnlund på 0733-220455 eller jonatan@qte.se.

Omfattning

Heltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

Flexibel

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär en härlig kombination av fördelarna med att ha full flexibilitet, men samtidigt en fast anställning. Hos oss får du de resurser och verktyg som krävs för din personliga utveckling.

Var med och bidra till en digital omgivning genom coola webb och appprojekt.

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Platt organisation med högt i tak (på riktigt)

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Kontinuerlig personlig utveckling är en viktig grundsten i vår mentalitet. Får man möjlighet att konstant utvecklas som individ så är sannolikheten också stor att man trivs på jobbet.

Gemenskap

Trots att vi jobbar remote, eller kanske just därför, värdesätter vi tid tillsammans. AW:s, luncher & frukostar är en given del av vår vardag!

Påverkan

På qte har vi en platt organisation och högt i tak (på riktigt). Detta gör att du som individ har stor möjlighet att påverka allt runt omkring dig.

Fullt friskvårdsbidrag

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år).

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech!

Sjukvårdsförsäkring

Med en heltäckande sjukvårdsförsäkring kan du känna dig helt trygg. Oavsett om du behöver specialiserad läkarvård eller hjälp av en psykolog så täcker vår försäkring kostnaden.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.

Sociala happenings

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Det är allt från konferenser till den årliga sommarfesten och julbordet. Det ryktas om en kommande skidresa också...