Pressmeddelande

4 september 2023

Vi är nominerade till Publishingpriset!

När nomineringarna till Publishingpriset avslöjades fanns techbyrån qte med på listan. Under kategorin ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster” är de nominerade med en webbplats för sin kund deNONA.

Den här artikeln skrevs av:

Esther Alenius

Connecta på linkedIn

Nomineringarna för Publishingpriset har tillkännagivits och techbyrån qte är en av finalisterna. Tillsammans med möbelföretaget deNONA är de nominerade mot fem andra webbplatser i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter och tjänster”. Byrån har både designat och utvecklat webbplatsen.

– Vi är så stolta över deNONAs webbplats. Det var fantastiskt kul att få jobba med en kund som hade så mycket bra bildmaterial och det valde vi att verkligen lyfta fram för att sätta möblerna i fokus, säger Esther Alenius som designade projektet.

När den nya webbplatsen togs fram var det viktigt att den skulle bli ett dagligt verktyg för att öka deNONAs digitala närvaro. Därför byggdes den med stor flexibilitet så att det är lätt att uppdatera. Allt kläddes i en nytt, modernt och stilrent utseende.

– Vår hemsida är mycket viktig för oss. Här kan våra kunder enkelt utforska och ta del av vårt breda sortiment samt hämta inspiration. Målet med hemsidan var att skapa en informativ och användarvänlig resurs för både oss och våra kunder, och vi har fått mycket positiv respons, berättar Ellen Lidén från deNONA. Vi betraktar vår hemsida som en central plattform som vi själva använder dagligen och där våra kunder kan upptäcka och hämta information om oss och våra produkter.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för annonser, digitala publikationer, filmer, webbplatser och trycksaker. qte tävlar mot fem andra bidrag och vinnarna utses under en gala på Berns den 8 november.

Mer om qte

qte är techbyrån som hjälper företag att utveckla sina tekniska plattformar. Expertisen ligger inom app- och webbutveckling och som techbyrå hanterar de tyngre tekniska integrationer som krävs för att skapa produkter som tar verksamheter till nästa steg. Med stort engagemang och rådgivande vägledning har qte som mål att förenkla tech för sina kunder. Byrån har funnits sedan 2018 och har idag över 35 medarbetare utspridda över Sverige. 2023 utsågs de till Sveriges 8:e bästa arbetsplats bland organisationer med upp till 49 medarbetare.

Mer om deNONA

Läs hela vårt case om deNONA här.

Kolla in deras hemsida här.