Våra tjänster

Vi är en digital byrå med bred teknisk kompetens inom webbutveckling, apputveckling, systemutveckling och webbdesign. Oavsett om du är på jakt efter en trygg e-handelsleverantör eller digitaliseringspartner kan du lita på oss. Hitta rätt bland våra tjänster nedan.

Kontakta mig för att komma igång

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Jag svara gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om agil utveckling. Kontakta oss så hjälper vi dig!

073-322 04 55

För dig som vill veta mer

Vi på qte är en digital byrå med riktig fullstack-kompetens. Vi är ett team med en fot i akademin genom våra smarta studentkonsulter och en fot i näringslivet. Detta gör att vi alltid är up-to-date med nya tekniker och ramverk och samtidigt vet hur dessa ska användas effektivt i näringslivet för att skapa värde.

Wordpress

Wordpress är en open-source-lösning för content management, ett s.k. CMS. Wordpress är byggt på PHP tillsammans med en MySQL- eller MariaDB-databas och är ett mycket mångsidigt och användarvänligt system att hantera hemsidor ifrån. Vi designar och bygger egna teman från grunden som är specifikt anpassade för våra kunders behov.

Woocommerce

Woocommerce är ett plug-in till Wordpress som möjliggör e-handelslösningar. Liksom Wordpress bygger Woocommerce på en open-source-lösning, vilket gör att det finns mängder av färdigbyggda lösningar och plug-in att åtnjuta. Vi hjälper våra kunder att skapa hållbara och långsiktiga e-handelslösningar att växa i.

React

React (även React.js eller ReactJS) är ett JavaScript-bibliotek för att utveckla User Interfaces. React fungerar som en grund i utvecklingen av webbapplikationer och bygger på komponenter.

React Native

React Native är ett open-source-ramverk för utveckling av mobila applikationer skapat av Facebook. React Native bygger på React och möjliggör parallell utveckling mot både iOS och Android från en plattform, vilket innebär både besparingar i tid och pengar.