Bygga en hemsida

Webbutveckling är idag viktigare än någonsin! Syns man inte (på webben), så finns man inte. Oavsett om du behöver hjälp med att göra om en befintlig sida eller bygga en helt ny så finns vi här för dig!

Webbdesign

Webbutveckling

Webbshopar

Att skapa en hemsida med qte:

Att anlita qte innebär att du anlitar en helhetsleverantör. Vi hjälper er från första pappersskiss till en färdig, fullt fungerande hemsida. Utöver de duktiga konsulter och utvecklare som vi har inhouse har vi ett brett nätverk med flera spetskompetenser, allt för att leverera den perfekta hemsidan för din verksamhet. Självklart bygger vi alltid responsiva hemsidor som fungerar lika bra på telefon och läsplatta som på dator.

1
Uppstart

Här tar vi gemensamt steget mot er nya hemsida. Olika idéer och visioner bearbetas och en första touch sätts på designen. Tillsammans sätter vi ramarna för en lyckad leverans.

2
Design

Under den kreativa designfasen kommer vi arbeta nära nära varandra iterativt. Designstilar, grafiska element, UI/UX och känsla diskuteras och sätts på papper.

3
Utveckling

Efter att designen är spikad påbörjar vi utvecklingen av er nya hemsida. Parallellt hjälps vi åt att ta fram content som ska fylla hemsidan och öka sidans organiska SEO.

4
Testning och förbättring

När sidan är färdigutvecklad och fylld med text- och bildmaterial kvalitetssäkrar vi den för att säkerställa den höga tekniska standard vi utlovar.

5
Leverans

Den stora dagen är kommen då vi ska lansera och livesätta den nya webblösningen. Vi hjälper er att omdirigera den gamla sidan till den nya, samt att flytta över hemsidan till önskad hosting provider.

6
Kontinuerlig utveckling

Vårt mål är att vara en långsiktig partner och därför hjälper vi gärna till med kontinuerlig utveckling av hemsidan. Vi erbjuder dessutom hosting och löpande uppdateringar av hemsidan.

CASE

Alexander White

Mäklarbyrån Alexander White ville ge sin hemsida ett lyft med ny design och bättre struktur. Här lät vi bildmaterialet ta stor plats och höll en i övrigt sparsmakad design i grått och beige. De tunna linjerna i loggan inspirerade till att använda linjer som återkommande element. Det syns i knappar, meny, formulär och som dekorativ detalj. Dessutom tog vi fram ett symbolbibliotek som förstärker Alexander Whites budskap.

Integration med mäklarsystem som hämtar data

Design by qte

Symbolbibliotek som designades av qte

CASE

Rex Arkitektbyrå

Olle Rex & Co var inte rädda för att låta sin grönblå färg ta för sig ordentligt på den nya hemsidan, till vår designers stora glädje. Dessutom valde de en fixerad sidomeny vilket ger sidan ett stilfullt och eget uttryck. När designen var satt byggdes sidan också av teamet på qte.

Design by qte

Fokus på bildspel

Kontakta mig för att komma igång

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Jag svara gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om agil utveckling. Kontakta oss så hjälper vi dig!

073-322 04 55

Case

Nevermonday

Tillsammans med Nevermonday utvecklade vi en e-handelslösning av hög standard. Webbshopen är baserad på Woocommerce och är modern och konverteringsfokuserad.

E-HANDEL

WOOCOMMERCE

KONVERTERINGSFOKUS

För dig som vill veta mer

Vi på qte är en digital byrå med riktig fullstack-kompetens. Vi är ett team med en fot i akademin genom våra smarta studentkonsulter och en fot i näringslivet. Detta gör att vi alltid är up-to-date med nya tekniker och ramverk och samtidigt vet hur dessa ska användas effektivt i näringslivet för att skapa värde.

Wordpress

Wordpress är en open-source-lösning för content management, ett s.k. CMS. Wordpress är byggt på PHP tillsammans med en MySQL- eller MariaDB-databas och är ett mycket mångsidigt och användarvänligt system att hantera hemsidor ifrån. Vi designar och bygger egna teman från grunden som är specifikt anpassade för våra kunders behov.

Woocommerce

Woocommerce är ett plug-in till Wordpress som möjliggör e-handelslösningar. Liksom Wordpress bygger Woocommerce på en open-source-lösning, vilket gör att det finns mängder av färdigbyggda lösningar och plug-in att åtnjuta. Vi hjälper våra kunder att skapa hållbara och långsiktiga e-handelslösningar att växa i.

React

React (även React.js eller ReactJS) är ett JavaScript-bibliotek för att utveckla User Interfaces. React fungerar som en grund i utvecklingen av webbapplikationer och bygger på komponenter.

Analys

Vi arbetar med analysverktyg som Google Analytics, HotJar, Google Tag Manager och Google Trends för att ni ska få djup förståelse för era sidbesökare.