Hantera data

Vi hjälper dig hantera, sortera och tolka din data. Vi har stor erfarenhet av integrationer och API-kopplingar och hjälper dig att koppla samman olika affärssystem för att underlätta analyser och effektivisera processer.

BIG DATA

AUTOMATISERING

ANALYS

Case

Factor10

För att automatisera Factor10:s rapportering har qte byggt kopplingar mot diverse tidrapporteringssystem, Google Drive och CRM-system. Systemet hämtar dagligen information och uppdaterar ett Google-spreadsheet med ny data. Systemet hanteras via ett admingränssnitt, där det finns möjlighet att dra ut flera olika sorters rapporter kring beläggning och framtida planering. Systemet används för att skicka rapporter till styrelse, ge VD bra koll på ekonomin och planeringen samt ge projektledarna bra koll på framtida planering.

DATAANALYS

EXCEL

DIGITALISERING

Case

Rektra

Rektra vände sig till qte för att få hjälp med sin ambition om att matcha rekryterare och jobb med sökande. Lösningen som togs fram var en anpassningsbar matchningsplattform som med hjälp av data hjälpte rekryterare och sökande att rangordna de mest relevanta jobb/sökande matchningar. Plattformen byggdes på så sätt att matchningens parameterar och vikter enkelt kunde ställas in till kundens behov.

Kontakta mig för att komma igång

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Jag svara gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om agil utveckling. Kontakta oss så hjälper vi dig!

073-322 04 55

Case

Workshop

Under ett längre, löpande projekt har qte hjälp retail-experterna Workshop att tolka sin data för att skapa kundvärde. Samarbetet initierades då Workshop var på jakt efter kompetenta konsulter vana vid hantering och presentation av stora mängder data. Genom att kombinera ekonomisk kompetens med djup teknisk kunskap hjälpte qte till med sortering av kunddata via en skriptbaserad Excel-lösning, för att sedan grafiskt presentera olika resultat.

DATAANALYS

EXCEL

VISUALISERING AV DATA