Utveckla din nya e-handel i Woocommerce

Woocommerce är ett plug-in till Wordpress som möjliggör e-handelslösningar. Liksom Wordpress bygger Woocommerce på en open-source-lösning, vilket gör att det finns mängder av färdigbyggda lösningar och plug-in att åtnjuta. Idag finns över 3,3 miljoner e-handelslösningar världen över som bygger på Woocommerce, vilket motsvarar över 28 % av samtliga webbshoppar.

Vi hjälper våra kunder att skapa hållbara och långsiktiga e-handelslösningar att växa i. Tillsammans med er tar vi fram ett upplägg för att skapa en konkurrenskraftig e-handelsplattform och hjälper er välja rätt integrationer för att automatisera och effektivisera. qte designar, utvecklar och driftar er Woocommersida så att ni kan fokusera på att utveckla er affär.

Kontakta mig för att komma igång

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Jag svara gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om agil utveckling. Kontakta oss så hjälper vi dig!

073 - 322 04 55

WOOCOMMERCE CASE

Nevermonday

Tillsammans med Nevermonday utvecklade vi en e-handelslösning av hög standard. Webbshopen är baserad på Woocommerce och är modern och konverteringsfokuserad.

E-HANDEL

WOOCOMMERCE

KONVERTERINGSFOKUS