Utveckla en hemsida i Wordpress

Wordpress är en open-source-lösning för content management, ett s.k. CMS. Wordpress är byggt på PHP tillsammans med en MySQL- eller MariaDB-databas och är ett mycket mångsidigt och användarvänligt system att hantera hemsidor ifrån. Från admin-sidan kan du som administratör själv korrigera texter och bilder, samt enkelt sätta upp nya undersidor utifrån befintligt material på hemsidan.

Vi designar och bygger egna teman från grunden som är specifikt anpassade för våra kunders behov. Vi säkerställer alltid att våra Wordpress-sidor håller hög teknisk kvalité och att sidorna är sökordsoptimerade (SEO-anpassade) från ett tekniskt perspektiv.

Kontakta mig för att komma igång

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Jag svara gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om agil utveckling. Kontakta oss så hjälper vi dig!

073 - 322 04 55

WORDPRESS CASE

Rex Arkitektbyrå

Olle Rex & Co var inte rädda för att låta sin grönblå färg ta för sig ordentligt på den nya hemsidan, till vår designers stora glädje. Dessutom valde de en fixerad sidomeny vilket ger sidan ett stilfullt och eget uttryck. När designen var satt byggdes sidan också av teamet på qte.

DESIGN BY QTE

FOKUS PÅ BILDSPEL