Tidskrifter och media

Som techpartner hjälper vi publicister och mediehus att skifta till en mer digital affärsmodell, och skapar förutsättningar för er att dra nytta av de nya innehållstyperna och engagemang som digitala tidskrifter möjliggör. Tillsammans knäcker vi den svåraste nöten - hur ni ska ta betalt för ert digitala innehåll.

Boka ett möte

Dags att vända blad?

Som publicist behöver du inte välja mellan analogt och digitalt, utan det handlar om att se möjligheterna i de olika formaten. Den digitala marknaden erbjuder en enorm möjlighet att nå andra målgrupper, med en annan typ av innehåll än i den tryckta pressen. Som techpartner hjälper vi alla typer av redaktioner med sin digitala affär, och arbetar med allt från enkla medlemsblad till renodlade onlinemagasin och etablerade mediehus.

Den digitala redaktionens techpartner

Vi är experter på digitala tidskrifter och hjälper redaktioner att ställa om till en mer digital affärsmodell. Som techpartner hjälper vi dig utveckla en stabil teknisk plattform för ditt digitala innehåll med fokus på att det ska driva er affär framåt. Vi sköter allt från design och utveckling av den digitala utgåvan till implementering av era tjänster inom prenumeration, medlemshantering, betalning och annonsering.

"Mitt team vet vad som krävs för att hjälpa tidsskrifter ställa om till en mer digital affärsmodell."
Jacob, specialist på digitala tidskrifter
Generera digitala intäkter

Varifrån kommer era intäkter? Finansieras ni av annonsintäkter, eller är det prenumerationerna som är det viktigaste för er? Kanske en mix utav båda? Vi har utvecklat plattformar som utgår från olika finanseringslösningar och är väl insatta i vad som är viktigt för publicister. Vi hjälper er att låsa delar eller hela innehållet till betalande kunder, och kan även göra det möjligt med köp av enstaka artiklar.

Skapa en ny annonsmiljö

När annonsintäkterna sjunker i print gäller det att skapa en digital plattform som annonsörerna vill synas på. Förutom att utveckla en attraktiv digital tidskrift skapar vi integrationer mot annonseringssystem som Google Ad Manager och Adform.

Komplettera med nytt innehåll

I det digitala formatet kan du kommunicera med dina läsare på andra sätt. Använd dig av video och podcasts, eller dra nytta av att vara tillgänglig dygnet runt och testa live-sändningar. Genom att komplettera med nya innehållstyper kan du skapa starkare engagemang och bredda din målgrupp.

Med skräddarsydda lösningar är möjligheterna oändliga, men här är några exempel på vad våra techteam hjälper till med.

Låst innehåll

Vi hjälper er att låsa delar eller allt innehåll för att skapa nya intäktsmöjligheter.

Singelartikelköp

Gör det möjligt för era läsare att köpa loss enstaka, låsta artiklar.

Prenumerationssystem

Vi integrerar ert prenumerationssystem, som t.ex. Flowy eller Sesamy, med er digitala tidsskrift.

Migrering av prenumerationssystem

Vi hjälper dig att byta till eller från prenumerationssystem som Flowy.

Annonseringsplattformar

Vi skapar integrationer mot annonseringsplattformar som Google Ad Manager och Adform.

E-pliktleverans via RSS-feed

Vi hjälper er att uppfylla kraven på leverans av digitalt material till t.ex. Kungliga Biblioteket.

Automatiserade nyhetsbrev

Spara tid genom automatiska utskick av nyhetsbrev som driver trafik. Vi skapar automatiseringar med ditt mailverktyg, som t.ex. Mailchimp eller Rule.

Mina sidor-funktionalitet

Låt dina läsare logga in och själva hantera sina prenumerationsärenden online.

Layout och formgivning

Vi hjälper er att modernisera den digitala närvaron och ta fram specifika layouter för era olika innehållstyper.

Vi väljer projekt där tech är avgörande för affären

Vi vill arbeta där vi gör som mest nytta - där tech verkligen betyder något. Därför jobbar vi med företag som delar vår tro på tech. De som ser värdet i en teknisk investering, eller de vars affärsidé kretsar kring den tekniska produkten.

För oss som utmanare inom logistikbranschen är det oerhört viktigt att hitta en partner som delar våra värderingar och snabbfotade arbetssätt. qte inte bara delar våra värderingar utan har även ett engagemang som vare sig börjar eller slutar med kontorstiden. Tillsammans har vi ett nära samarbete där vi jobbar som ett. Ett arbete som bygger på vår delade passion – att erbjuda innovativa lösningar med människan i fokus.

Johan Andersson

YSDS

CTO

Det är kul och utvecklande att jobba med qte. De har blivit som en naturlig del av vårt team och vice versa. Vi har hittat former som gör att vi känner att de är en sann partner i utvecklingen av vår SaaS-lösning. Vi får ta del av hela den samlade kompetensen på qte, vilket ger oss en spets i utvecklingen.

Peder Lindskog

inRikta

Vd

qte har ett så fint engagemang. Vi får snabb hjälp och kan alltid lita på att de stöttar oss både med hjärta och hjärna för att skapa så bra tech-möjligheter som möjligt.

Magdalena Jennstål

Zelmerlöw & Björkman Foundation

Generalsekreterare

Kan varmt rekommendera qte! Har samarbetat med dem länge nu och i flera projekt. Det är proffesionella, lätta att samarbeta med och jag är väldigt nöjd med resultaten vi uppnått tillsammans. Har också varit roligt längst vägen!

Mina Lilja Zwedberg

KFUM Sverige

PR- & Communications Manager

qte gjorde ett fantastiskt arbete. De arbetade snabbt, bjöd in till trevliga möten och hittade alltid kreativa lösningar på våra utmaningar. De var lyhörda för våra behov och kommunikativa genom hela processen. Vi fick ett slutresultat som absolut överträffade våra förväntningar, och har haft riktigt roligt på vägen!

Sandra Ekman von Huth

The good talents

Kommunikationsansvarig

Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld