En techbyrå somförenklarochförverkligar

Vi är techbyrån som hjälper dig förverkliga din digitala vision. Genom att vägleda dig till de rätta tekniska besluten, smarta strategiska val och användarvänlig design tar vi tillsammans klivet från idé till färdig produkt. We simplify tech – det är vad vi står för. Vi har funnits sedan 2018 och har idag över 40 medarbetare och fler än 200 lyckade projekt i bagaget.

Vår historia

Från student-startup till mångmiljonomsättning

qte grundades under våren 2018 av tre civilingenjörsstudenter från LTH och KTH med syftet att förenkla digitala projekt. Utveckling är vår passion och vi har en stark vilja att göra det möjligt för alla aktörer och verksamheter att hänga med i digitaliseringen! Sedan starten har vi haft ett långsiktigt fokus och expanderat i en rasande fart utan extern finansiering. På fem år har vi gått från tre till 43 heltidsanställda i teamet.

Läs vår story

Vår framtid

Med siktet mot framtiden

Framåt har qte siktet inställt på vidare expansion. Vi planerar att utöka både vår projekt- och konsultverksamhet. Vårt fokus kommer fortsatt ligga på att hitta drivna medarbetare som brinner för att vara med och förenkla tekniken och digitaliseringsarbetet för våra kunder.

Vår mission

Vår mission är att vara en hub för kompetens och passionerade människor för att möjliggöra digitalisering i samhället.

Genom att samla drivna människor under ett och samma tak skapar vi en hub där nya kreativa lösningar tar form varje dag. Med motiverade medarbetare skapas en varm och uppmuntrande kultur där alla bidrar till varandras utveckling. Stort fokus på utveckling genom utmaning gör det till en plats där kompetens växer och frodas. Med passionerade medarbetare som har rätt kompetens är målet att bli en ledande techbyrå som skapar smarta lösningar som underlättar för människor i samhället.

Läs vårt manifest

That’s so qte

För att driva qte framåt följer vi de röda trådar som redan guidat oss till var vi är idag. Företaget vilar på en trygg och stabil grund med organisk tillväxt och långsiktiga beslut. Vi växer genom att utmanas och tappar aldrig vårt fokus på att göra både kunder och medarbetare 100% nöjda.

Vi drivs av utmaningar

Vi har alltid varit ett modigt företag som tackat ja till (rätt) utmaningar. Genom att utmanas tar vi oss framåt, lär oss och växer både som individer och som företag. Att motiveras av utmaningar är en viktig egenskap i qte:s personlighet.

Frihet under ansvar

Att jobba på qte innebär att jobba på sina egna villkor. Varje medarbetare har full flexibilitet och styr över sin egen arbetstid och arbetsplats efter sina preferenser. Frihet på arbetet ger frihet i vardagen och det ger oss lyckliga medarbetare.

Fokus på värdet för kunden

Vårt mål är inte att ge kunden exakt det den beställer, utan det den faktiskt behöver. Genom att lyssna på vad kunden har för behov föreslår vi en lösning utifrån vår expertis.

Finansiell trygghet

qte drivs med en stadig ekonomisk grund där fokus ligger på organisk tillväxt och långsiktig stabilitet. 2021, 2022 och 2023 blev vi tilldelade UC Guld vilket är en trygghet både för våra medarbetare och våra kunder.

100% nöjda medarbetare

Inget lägre än 100 kan vara målet när våra medarbetare är det viktigaste vi har. Det är genom våra medarbetare värdet skapas så för oss är det superviktigt att skapa en fantastisk arbetsmiljö med bra stämning, förmåner och utvecklingsmöjligheter.

Långsiktighet

Det långsiktiga tänket är med oss i allt från vilka vi rekryterar och vilka projekt vi tar oss an till hur vi strukturerar oss internt och var vi har kontor. Vi sätter hållbarhet över kortsiktig vinst och väljer därför de kunder, projekt och medarbetare som tar oss framåt på lång sikt.

Vill du veta mer?

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Vi svarar gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om hur vi jobbar. Skicka ett mail så kontaktar vi dig!

Send a Email

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här:
jonatan@qte.se073-322 04 55