En techbyrå som förverkligar din digitala dröm

Vi är en digital byrå med bred teknisk kompetens som brinner för digitalisering av alla dess slag. Vi drivs av att hjälpa andra bolag att lyckas med sin digitala strategi.

VÅR MISSION

Att vara en hub för kompetens och drivna talanger för att möjliggöra digitalisering i samhället.

Vi strävar efter att samla unga och drivna talanger under ett och samma tak för att skapa en hub där nya kreativa lösningar tar form varje dag. Vi har idag en bred teknisk kompetens inom design, frontend och backend och denna planerar vi att expandera kontinuerligt, med syftet att på sikt vara en ledande digital byrå som skapar nya lösningar som underlättar för människor i samhället och skapar värde för våra kunder.

Vår historia

Digitalt hantverk som står ut ur mängden

qte grundades under våren 2018 av tre civilingenjörsstudenter från LTH och KTH med syftet att förenkla digitala projekt. Utveckling är vår passion och vi har en stark vilja att göra det möjligt för alla aktörer och verksamheter att hänga med i digitaliseringen! Sedan starten har vi expanderat i en rasande fart och vi är idag 25 heltidsanställda i teamet.

Vår framtid

Expansion och digitalisering på menyn

Framåt har qte siktet inställt på vidare expansion. Vi planerar att utöka både vår projekt- och konsultverksamhet. Vårt fokus kommer fortsatt ligga på att hitta drivna talanger som brinner för att vara med och förenkla tekniken och digitaliseringsarbetet för våra kunder.

Vad får vår värld att snurr-snurr-snurra

Nöjda kunder

Nöjda kunder lämnar ett leende på läpparna hos oss! Vi strävar alltid efter att leverera tekniska lösningar som överträffar våra kunders förväntningar och nöjda kunder är det som får oss att vilja gå till jobbet varje dag!

Glada medarbetare

Då vi spenderar en stor del av vår vakna tid på arbetet är det en självklarhet att våra konsulter ska trivas så bra som det bara går. Vi lägger stor vikt på sociala aktiviteter inom bolaget och vi uppmuntrar en aktiv livsstil.

Värdegrund

Värdegrunden fungerar som en grundpelare för alla anställda i qte. För oss är det viktigt att kunna stå för allt som vi producerar och vi visar alltid respekt för varandra.

Balans mellan fritid och arbete

Work Life Balance är av stor vikt, framförallt i den stressiga omvärld vi lever i. På qte innebär detta att varje medarbetare har full flexibilitet och styr helt sin egen arbetstid efter sina preferenser. Vi tror på individuell frihet och att detta i sin tur skapar välmående.

Finansiell trygghet

En stadig ekonomisk grund som grundar sig i sunt ekonomiskt tänkande ligger som bas för all typ av bolagsutveckling. Vi lägger stort fokus på organisk tillväxt och långsiktig stabilitet.