Karriär

För att skapa förstklassiga techprodukter krävs ett visst mindset. Ett starkt engagemang för den produkt man skapar, en ständig vilja att utvecklas och framför allt en tro på tech som vägen framåt för våra kunder. På qte jobbar vi varje dag med att hjälpa företag att ta nästa kliv med hjälp av tech, och letar ständigt efter fler qte:ies som vill vara med och driva den resan.

Det var en gång två bröder, Oskar och Jakob, som tillsammans med vännen Jonatan insåg att de kunde hjälpa företag med sina digitala produkter. Medan alla tre studerade började de extrajobba på sidan av. Spola fram fem år så är qte ett framgångsrikt företag med 50 anställda och kunder som DHL och Världens Barn. Vi stod som vinnare av en Di-gasell 2023, och 2024 blev vi utsedda till Sveriges 7:e bästa arbetsplats.

Läs hela vår story

Idag är qte en strategisk techpartner som hjälper företag att boosta sina affärer med hjälp av tech. Vi skräddarsyr digitala lösningar som tar företag framåt, och gör allt från mobilapplikationer till komplexa it-system. Här jobbar bland andra utvecklare, designers, strateger och projektledare.

Vi är Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024!

Tack vare våra fina resultat i Great Place to Works medarbetarundersökning kunde vi vara med och slåss om en plats på topplistan av Sveriges bästa arbetsplatser 2024. Vi landade på en hedrande 7:e plats och kunde inte vara mer stolta! Att vara en inspirerande och välkomnande arbetsplats med positiv energi är en stark drivkraft för oss på qte. Det är något vi skapar tillsammans – varenda medarbetare, varenda dag!

Dina framtida kollegor

Hur är det egentligen att jobba på qte? Läs våra berättelser från insidan och få svar från de som vet det allra bäst - dina framtida kollegor!

Livet som en qte:ie

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Bland de stora höjdpunkterna på året är skidresan i mars, sommarfesten innan semestrarna, den stora konferensen till hemlig destination och till sist julbordet. Det är riktigt uppskattat att alla medarbetare samlas flera gånger om året, och en viktig boost för teamkänslan!

Hur det är att jobba här

Att jobba på qte innebär att jobba på sina egna villkor. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Frihet på arbetet ger frihet i vardagen och det ger oss lyckliga medarbetare.

Du tar nästa steg i din karriär

Många väljer att börja hos oss för att de är redo att ta nästa steg i sin karriär. Vi är lagom stora för att det ska finnas möjlighet att snabbt få mer ansvar och nya roller, men samtidigt lagom små för att du inte bara ska bli en kugge i hjulet. Här finns möjlighet att växa för den som vill.

“Företagets snabba tillväxt skapar ständigt nya möjligheter att ta mer ansvar och anpassa min roll efter mina ambitioner och karriärmål.”
Enzo, utvecklare
Du löser verkliga problem

Tech är i sig inte ett självändamål, utan vi använder tech för att lösa verkliga problem. Vi jobbar som bäst där tech betyder som mest och det innebär att det vi gör påverkar våra kunders affär på riktigt. Det är den typen av problemlösning som skapar stor motivation hos många av oss.

Du har stor påverkan på de projekt du jobbar med

Du jobbar i ett litet team som jobbar nära sina kunder, där du är med och formar hur slutprodukten blir. Här får du följa projektet från start till slut och tar stort ägandeskap för de projekt du sitter med.

Du påverkar valet av teknologi

Med stort ansvar kommer också teknologivalet många gånger ner till utvecklarna, som ger sina rekommendationer baserat på kundens behov. Ofta väljer vi att utveckla appar i React Native eller Flutter, och bygga webbplatser med Gatsby och headless CMS.

Du jobbar i varierande projekt och utvecklas konstant

Våra projekt varierar stort. Det gör att du kommer få arbeta i olika projekt över tid och chansen att lära dig nya saker och jobba mot olika branscher. Det skapar ett varierat arbetsliv där din utveckling aldrig står stilla, samtidigt som du behåller en trygghet och gemenskap genom att fortsätta jobba inom samma team.

"En stor anledning till att jag är kvar på qte sex år senare är att min utveckling aldrig står still. Jag blir utmanad både som utvecklare och i min roll som ledare."
Noah, utvecklare
Du har motiverade kollegor med stort intresse för tech

Vårt intresse för tech gör att det finns stor motivation till att skapa riktigt bra produkter, och fortsätta vara nyfikna på den senaste teknologin. Här finns ett driv och engagemang som gör att vi passar bra ihop, trivs på jobbet och pushar varandra att bli ännu bättre på det vi gör.

Du lever ett flexibelt liv

Att jobba på qte innebär att jobba flexibelt på riktigt. Du väljer när och var du arbetar som bäst, utan att någon ifrågasätter det. Samtidigt tar du självklart ansvar för att leverera i tid och vara tillgänglig för ditt team. För oss är flexibilitet inget pandemi-begrepp utan vi har haft flexibilitet i vårt DNA sedan dag ett. Hos oss får du kombinationen av att vara fri med tryggheten av att vara anställd!

Du har roligt nästan jämt

Stämningen vi har på jobbet är garanterat en av anledningarna till att 100% vill jobba här en längre tid. Här blir du en i gänget dag ett, och känner snabbt av den positiva energin och välkomnande stämningen. En kombination av digitala aktiviteter i teamen och större happenings när vi ses fysiskt gör att vi har en stark gemenskap och har blivit ett gäng som tycker om att umgås med varandra.

“Trots att jag inte sitter i Stockholm där vi har vårt huvudkontor känner jag en stor gemenskap. På qte är inte den fysiska distansen ett hinder – teamkänslan är fortfarande lika stark.”
Isabelle, projektledare
De där viktiga detaljerna

Som anställd hos oss får du både tjänstepension och en riktigt bra sjukvårds- och livförsäkring. Vi stöttar också våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år), och kör gärna badminton på lunchen eller klättrar efter jobbet! För att uppmuntra dig att komma in på våra "qte days" (läs mer längre ner) erbjuder vi också en resekassa som täcker resa och boende när du är i Stockholm.

På kontoret eller hemma?

På kontoret i Stockholm, hemma vid köksbordet eller från balkongen i Spanien? Det är upp till dig var du vill göra ditt jobb. Men trots att vi kan jobba remote är det många som gillar att komma in till kontoret. Vi sitter på 21:a våningen i STHLM NEW 01 vid Gullmarsplan i Stockholm. Här har vi skapat ett kontor som man är på för att man vill, inte för att man måste. Både utsikten och stämningen är fantastisk och vi trivs riktigt bra uppe bland molnen!

Välkommen på qte days

Trots att vi jobbar utspritt över hela landet är det många som kommer till Stockholm då och då. För att de inte ska åka om varandra och gå miste om chansen att träffas har vi instiftat qte days. Det är två dagar varje månad som vi uppmuntrar alla som vill att komma till kontoret i Stockholm, med resa och boende betalt. Då jobbar vi ihop men passar givetvis också på att göra något kul efteråt. Våra qte days är enormt uppskattade och en viktigt boost för teamkänslan!

Hoppas vi ses!

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Om du inte hittar en tjänst som passar dig kan du titta in igen inom kort, eftersom vi anställer för många olika roller löpande.

Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld