Jobba hos oss

För att skapa förstklassiga techprodukter krävs ett visst mindset. Ett starkt engagemang för den produkt man skapar, en ständig vilja att utvecklas och framför allt en tro på tech som vägen framåt. På qte jobbar vi varje dag med att hjälpa företag att ta nästa kliv med hjälp av tech, och letar ständigt efter fler qte:ies som vill vara med och driva den resan.

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Utveckling - Få nya möjligheter i en snabbväxande organisation och lär av vårt community

Gemenskap - Trots att många jobbar remote har vi skapat Sveriges 8:e bästa arbetsplats!

Flexibilitet – Jobba när och var det passar dig bäst

100% av våra medarbetare vill jobba här en längre tid!

Enligt vår senaste medarbetarundersökning gjord av av Great Place To Work.

Vad vi gör

Vi utvecklar tech som skapar nya möjligheter

Vi är en strategisk techpartner som hjälper företag att boosta sina affärer med hjälp av tech. Vi skräddarsyr digitala lösningar som tar företag framåt, och gör allt från mobilapplikationer till komplexa IT-system. Som techpartner arbetar vi långsiktigt och kontinuerligt med tech för kunder som DHL, Koenigsegg och Världens Barn.

Hurra!

Vi är Sveriges 8:e bästa arbetsplats 2023!

Tack vare våra fina resultat i Great Place to Works medarbetarundersökning kunde vi vara med och slåss om en plats på topplistan av Sveriges bästa arbetsplatser 2023. Vi landade på en hedrande 8:e plats och kunde inte vara mer stolta! Att vara en inspirerande och välkomnande arbetsplats med positiv energi är en stark drivkraft för oss på qte. Det är något vi skapar tillsammans – varenda medarbetare, varenda dag!

Till pressmeddelandet

Vår mission

Vår mission är att vara en hub för kompetens och passionerade människor för att möjliggöra digitalisering i samhället.

LÄs vårt manifest

39%

Livet som en qte:ie

Att jobba på qte innebär att jobba på sina egna villkor. Du vet själv när du jobbar som bäst så vi låter dig styra din arbetsdag efter det. Frihet på arbetet ger frihet i vardagen och det ger oss lyckliga medarbetare.

Hur det är att jobba här

“De är trevliga... men de är inte som på qte” sa en av våra medarbetare en gång. Vi har skapat en kultur vi verkligen är stolta över. Hos oss får du möjlighet att ta mer ansvar och utvecklas i din roll, samtidigt som du gör det i en positiv energi med människor som vill varandra väl.

Du tar nästa steg i din karriär

Många väljer att börja hos oss för att de är redo att ta nästa steg i sin karriär. Vi är lagom stora för att det ska finnas möjlighet att snabbt få mer ansvar och nya roller, men samtidigt lagom små för att du inte bara ska bli en kugge i hjulet.

Du har kompetenssamtal två gånger om året

Tech utvecklas snabbt och det gör även våra medarbetare. Vi har därför valt att ha våra utvecklings- och lönesamtal två gånger om året istället för en. Det ger dig snabbare chans att ta nästa steg och se till att du alltid är rättvist kompenserad för din kompetens.

Du påverkar vår framtid

Hos oss äter vd:n lunch ihop med praktikanten. Tillsammans tar vi qte framåt och vi välkomnar alla att vara delaktiga i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis till kollegorna.

Du lever ett flexibelt liv

Att jobba på qte innebär att jobba flexibelt på riktigt. Du väljer när och var du arbetar som bäst, men tar självklart ansvar för att leverera i tid och vara tillgänglig för ditt team. För oss är flexibilitet inget pandemi-begrepp utan vi har haft flexibilitet i vårt DNA sedan dag ett. Hos oss får du kombinationen av att vara fri med tryggheten av att vara anställd!

Du har roligt nästan jämt

Stämningen vi har på jobbet är garanterat en av anledningarna till att 100% vill jobba här en längre tid. Här blir du en i gänget dag ett, och känner snabbt av den positiva energin och välkomnande stämningen. Varje månad håller vi “qte days” då alla uppmuntras komma till Stockholm så vi kan jobba ihop men också göra en kul aktivitet tillsammans efteråt.

De där viktiga detaljerna

Som anställd hos oss får du både tjänstepension och en riktigt bra sjukvårds- och livförsäkring. Vi stöttar också våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år), och kör gärna badminton på lunchen eller klättrar efter jobbet! För att uppmuntra dig att komma in på våra "qte days" erbjuder vi också en resekassa som täcker resa och boende när du är i Stockholm.

Hur vi har roligt

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Bland de stora höjdpunkterna på året är skidresan i mars, sommarfesten innan semestrarna, den stora konferensen till hemlig destination och till sist julbordet. Det är riktigt uppskattat att alla medarbetare samlas flera gånger om året, och en viktig boost för teamkänslan!

Berättelser från insidan

Vårt fina kontor

Trots att vi kan jobba remote är det många som gillar att komma in till kontoret. Vi sitter på 21:a våningen i STHLM NEW 01 vid Gullmarsplan i Stockholm. Här har vi skapat ett kontor som man är på för att man vill, inte för att man måste. Både utsikten och stämningen är fantastisk och vi trivs riktigt bra uppe bland molnen!

Vill du se hur allt en gång började?