Jobba hos oss

Det som alla på qte har gemensamt är att vi drivs av vår passion. Den må vara olika för alla, men oavsett är det den som gör att vi utvecklas, motiveras och sprider energi. Vi är ett varmt och välkomnande gäng som alla har samma mål: att skapa grymma tech-produkter tillsammans. Välkommen du också!

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling – Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

100% av våra medarbetare tycker att vi är en bra arbetsplats!

Enligt vår senaste medarbetarundersökning gjord av av Great Place To Work.

Hurra!

Vi är Sveriges 8:e bästa arbetsplats 2023!

Tack vare våra fina resultat i Great Place to Works medarbetarundersökning kunde vi vara med och slåss om en plats på topplistan av Sveriges bästa arbetsplatser 2023. Vi landade på en hedrande 8:e plats och kunde inte vara mer stolta! Att vara en inspirerande och välkomnande arbetsplats med positiv energi är en stark drivkraft för oss på qte. Det är något vi skapar tillsammans – varenda medarbetare, varenda dag!

Till pressmeddelandet

Vår mission

Vår mission är att vara en hub för kompetens och passionerade människor för att möjliggöra digitalisering i samhället.

LÄs vårt manifest

39%

Livet som en qte:ie

Att jobba på qte innebär att jobba på sina egna villkor. Du vet själv när du jobbar som bäst så vi låter dig styra din arbetsdag efter det. Frihet på arbetet ger frihet i vardagen och det ger oss lyckliga medarbetare.

Det här med flexibilitet

Att jobba på qte innebär att ha full kontroll över sin tid. Vi tar flexibilitet på högsta allvar och hos oss är det inget nytt corona-begrepp utan vi har haft flexibilitet i vårt DNA sedan dag ett.

Att kunna jobba när det passar en som bäst tror vi är ett vinnande koncept. Om du vill börja klockan fem på morgonen eller hellre tar sovmorgon är upp till dig. Passa på att göra ärenden mitt på dagen eller jobba in några timmar för att sluta tidigt på fredagen. Att kunna styra över sin tid tror vi bidrar till ökad livskvalitet!

Självklart har vi också deadlines, möten man måste vara med på och krav på att man jobbar sin avtalade tid. Men hos oss får du kombinationen av att vara fri med tryggheten av att vara anställd!

Det du får:

Jobba när du vill

Jobba var du vill

Jobba mer en dag, mindre en annan

Det vi kräver av dig:

Du är tillgänglig på chatt & telefon på vardagar

Du arbetar dina avtalade timmar innan månadsskiftet

Du är tillgänglig för möten på vardagar

Förutom flexibilitet får du också:

Utveckling

Viljan att utvecklas är något som förenar oss alla på qte. Vi växer och motiveras av att utmanas. Vi tror på dig och ger dig uppgifter som tar dig till nästa nivå.

Gemenskap

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Trots att många jobbar remote har vi en varm och välkomnande stämning med mycket skämt och positiv energi. Dessutom håller vi qte days varje månad då så många som möjligt kommer till Stockholm för att jobba ihop från kontoret.

Påverkan

Tillsammans tar vi qte framåt och du är delaktig i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis i våra qte sessions.

Årliga events

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi åker på vår stora konferens som går till hemlig destination och avslutar förstås året med ett julbord. Vi har också åkt på vår första skidresa som definitivt kommer bli en årlig tradition.

Sociala happenings

Förutom tisdagsfika och fredagsfrukost ses vi gärna på AW (ibland digitala, ibland på kontoret) och uppmuntrar våra qte:ies att själva ta initiativet till dem. Laserdome eller gokartbana? Vi säger ja till allt!

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech! Det ingår ett abonnemang med fri surf som gör det möjligt för dig att jobba varifrån du vill.

Fullt friskvårdsbidrag

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år). Dessutom går vi gärna och spelar badminton på lunchen eller klättrar efter jobbet.

Sjukvårdsförsäkring

Med en heltäckande sjukvårds- och livförsäkring kan du känna dig helt trygg. Oavsett om du behöver specialiserad läkarvård eller vill prata med en psykolog så täcker vår försäkring kostnaden och du får hjälp riktigt snabbt.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.

Berättelser från insidan

Vårt fina kontor

Trots att vi kan jobba remote är det många som gillar att komma in till kontoret. Vi sitter på 21:a våningen i STHLM NEW 01 vid Gullmarsplan i Stockholm. Här har vi skapat ett kontor som man är på för att man vill, inte för att man måste. Både utsikten och stämningen är fantastisk och vi trivs riktigt bra uppe bland molnen!

Vill du se hur vårt första kontor såg ut?

Är du student?

Är du student?

Är du student?

Är du student?

Är du student?

Gå med i vår tech hub!

Även om du inte är redo att börja jobba än är du varmt välkommen att grotta ner dig lite extra i tech tillsammans med oss. Som medlem i vår tech hub kommer du få våra nyhetsbrev med tips, inbjudningar och inspiration.

  • inbjudan till hackathons och events
  • tips och tricks till dig som är ny i branschen
  • en inblick i livet på en techbyrå
  • updates om våra lediga tjänster
Till anmälan
Gå med i vår tech hub!

Välkommen till vår tech hub! Det är en plats för oss techintresserade att grotta ner oss i det vi gillar allra bäst. Som medlem kommer du få våra nyhetsbrev med tips, inbjudningar och inspiration.

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

  • inbjudan till hackathons och events
  • tips och tricks till dig som är ny i branschen
  • en inblick i livet på en techbyrå
  • updates om våra lediga tjänster

Är du student?

Är du student?

Är du student?

Är du student?

Är du student?