Karriär

För att skapa förstklassiga techprodukter krävs ett visst mindset. Ett starkt engagemang för den produkt man skapar, en ständig vilja att utvecklas och framför allt en tro på tech som vägen framåt för våra kunder. På qte jobbar vi varje dag med att hjälpa företag att ta nästa kliv med hjälp av tech, och letar ständigt efter fler qte:ies som vill vara med och driva den resan.

Lediga tjänster

Software engineer
Stockholm/remote
PHP/WordPress-utvecklare
Stockholm/remote
Spontanansökan
Stockholm/remote

Det var en gång två bröder, Oskar och Jakob, som tillsammans med vännen Jonatan insåg att de kunde hjälpa företag med sina digitala produkter. Medan alla tre studerade började de extrajobba på sidan av. Spola fram fem år så är qte ett framgångsrikt företag med 50 anställda och kunder som DHL och Världens Barn. Vi stod som vinnare av en Di-gasell 2023, och 2024 blev vi utsedda till Sveriges 7:e bästa arbetsplats.

Läs hela vår story

Idag är qte en strategisk techpartner som hjälper företag att boosta sina affärer med hjälp av tech. Vi skräddarsyr digitala lösningar som tar företag framåt, och gör allt från mobilapplikationer till komplexa it-system. Här jobbar bland andra utvecklare, designers, strateger och projektledare.

Vi är Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024!

Tack vare våra fina resultat i Great Place to Works medarbetarundersökning kunde vi vara med och slåss om en plats på topplistan av Sveriges bästa arbetsplatser 2024. Vi landade på en hedrande 7:e plats och kunde inte vara mer stolta! Att vara en inspirerande och välkomnande arbetsplats med positiv energi är en stark drivkraft för oss på qte. Det är något vi skapar tillsammans – varenda medarbetare, varenda dag!

Dina framtida kollegor

Hur är det egentligen att jobba på qte? Läs våra berättelser från insidan och få svar från de som vet det allra bäst - dina framtida kollegor!

Livet som en qte:ie

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Bland de stora höjdpunkterna på året är skidresan i mars, sommarfesten innan semestrarna, den stora konferensen till hemlig destination och till sist julbordet. Det är riktigt uppskattat att alla medarbetare samlas flera gånger om året, och en viktig boost för teamkänslan!

Hur det är att jobba här

Att jobba på qte innebär att jobba på sina egna villkor. Du vet själv när du arbetar som bäst så vi låter dig styra din arbetsdag efter det. Frihet på arbetet ger frihet i vardagen och det ger oss lyckliga medarbetare.

Du tar nästa steg i din karriär

Många väljer att börja hos oss för att de är redo att ta nästa steg i sin karriär. Vi är lagom stora för att det ska finnas möjlighet att snabbt få mer ansvar och nya roller, men samtidigt lagom små för att du inte bara ska bli en kugge i hjulet.

Du har kompetenssamtal två gånger om året

Tech utvecklas snabbt och det gör även våra medarbetare. Vi har därför valt att ha våra utvecklings- och lönesamtal två gånger om året istället för en. Det ger dig snabbare chans att ta nästa steg och se till att du alltid är rättvist kompenserad för din kompetens.

"En stor anledning till att jag är kvar på qte sex år senare är att min utveckling aldrig står still. Jag blir utmanad både som utvecklare och i min roll som ledare."
Noah, utvecklare
Du påverkar vår framtid

Hos oss äter vd:n lunch ihop med praktikanten. Tillsammans tar vi qte framåt och vi välkomnar alla att vara delaktiga i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis till kollegorna.

Du lever ett flexibelt liv

Att jobba på qte innebär att jobba flexibelt på riktigt. Du väljer när och var du arbetar som bäst, men tar självklart ansvar för att leverera i tid och vara tillgänglig för ditt team. För oss är flexibilitet inget pandemi-begrepp utan vi har haft flexibilitet i vårt DNA sedan dag ett. Hos oss får du kombinationen av att vara fri med tryggheten av att vara anställd!

Du har roligt nästan jämt

Stämningen vi har på jobbet är garanterat en av anledningarna till att 100% vill jobba här en längre tid. Här blir du en i gänget dag ett, och känner snabbt av den positiva energin och välkomnande stämningen. En kombination av digitala aktiviteter i teamen och större happenings när vi ses fysiskt gör att vi har en stark gemenskap och har blivit ett gäng som tycker om att umgås med varandra.

"Trots att jag inte sitter i Stockholm där vi har vårt huvudkontor känner jag en stor gemenskap. På qte är inte den fysiska distansen ett hinder – teamkänslan är fortfarande lika stark."
Isabelle, projektledare
De där viktiga detaljerna

Som anställd hos oss får du både tjänstepension och en riktigt bra sjukvårds- och livförsäkring. Vi stöttar också våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år), och kör gärna badminton på lunchen eller klättrar efter jobbet! För att uppmuntra dig att komma in på våra "qte days" (läs mer längre ner) erbjuder vi också en resekassa som täcker resa och boende när du är i Stockholm.

På kontoret eller hemma?

På kontoret i Stockholm, hemma vid köksbordet eller från balkongen i Spanien? Det är upp till dig var du vill göra ditt jobb. Men trots att vi kan jobba remote är det många som gillar att komma in till kontoret. Vi sitter på 21:a våningen i STHLM NEW 01 vid Gullmarsplan i Stockholm. Här har vi skapat ett kontor som man är på för att man vill, inte för att man måste. Både utsikten och stämningen är fantastisk och vi trivs riktigt bra uppe bland molnen!

Välkommen på qte days

Trots att vi jobbar utspritt över hela landet är det många som kommer till Stockholm då och då. För att de inte ska åka om varandra och gå miste om chansen att träffas har vi instiftat qte days. Det är två dagar varje månad som vi uppmuntrar alla som vill att komma till kontoret i Stockholm, med resa och boende betalt. Då jobbar vi ihop men passar givetvis också på att göra något kul efteråt. Våra qte days är enormt uppskattade och en viktigt boost för teamkänslan!

Hoppas vi ses!

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Om du inte hittar en tjänst som passar dig kan du titta in igen inom kort, eftersom vi anställer för många olika roller löpande.

Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld