Spontanansökan

Plötsligt hittar du det där företaget du verkligen vill jobba på. Med härlig stämning, bra värderingar och stora möjligheter att utvecklas. Men så finns det inga lediga tjänster som passar dig. Vad gör du då? Skickar in en spontanansökan så klart!

Ansök här

Känns qte som rätt arbetsplats för dig? Kul! Även om vi inte har en ledig tjänst som passar din profil är vi alltid på jakt efter drivna medarbetare. Om du tror att du passar in hos oss är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan. Kanske är du en driven utvecklare men kan inte just de språken vi söker efter just nu? Eller tror du att vi skulle kunna dra nytta av din expertis inom UX, men hittar ingen sådan annons? Hör av dig ändå så kan vi kika på möjligheterna.

Vi hoppas på att höra från dig. Välkommen till qte!

För att trivas hos oss tror vi att du:

gillar att lära dig nya saker

är utåtriktad & social

är ansvarstagande

är driven och tar initiativ

Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen här intill. Då kommer du till vår rekryteringsplattform. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår HR-chef Ami Gustafson på 070 - 974 96 41 eller ami@qte.se.

Omfattning

Heltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

Omgående

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Viljan att utvecklas är något som förenar oss alla på qte. Vi växer och motiveras av att utmanas. Vi tror på dig och ger dig uppgifter som tar dig till nästa nivå.

Gemenskap

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Trots att många jobbar remote har vi en varm och välkomnande stämning med mycket skämt och positiv energi. Dessutom håller vi qte days varje månad då så många som möjligt kommer till Stockholm för att jobba ihop från kontoret.

Påverkan

Tillsammans tar vi qte framåt och du är delaktig i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis i våra qte sessions.

Årliga events

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi åker på vår stora konferens som går till hemlig destination och avslutar förstås året med ett julbord. Vi har också åkt på vår första skidresa som definitivt kommer bli en årlig tradition.

Sociala happenings

Förutom tisdagsfika och fredagsfrukost ses vi gärna på AW (ibland digitala, ibland på kontoret) och uppmuntrar våra qte:ies att själva ta initiativet till dem. Laserdome eller gokartbana? Vi säger ja till allt!

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech! Det ingår ett abonnemang med fri surf som gör det möjligt för dig att jobba varifrån du vill.

Friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år). Du får också en heltäckande sjukvårds- och livförsäkring som ger dig snabb hjälp om du så behöver specialiserad läkarvård eller vill prata med en psykolog.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.