Spontanansökan

Plötsligt hittar du det där företaget du verkligen vill jobba på. Med härlig stämning, bra värderingar och stora möjligheter att utvecklas. Men så finns det inga lediga tjänster som passar dig. Vad gör du då? Skickar in en spontanansökan så klart!

Känns qte som rätt arbetsplats för dig? Kul! Även om vi inte har en ledig tjänst som passar din profil är vi alltid på jakt efter drivna medarbetare. Om du tror att du passar in hos oss är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan. Kanske är du en driven utvecklare men kan inte just de språken vi söker efter just nu? Eller tror du att vi skulle kunna dra nytta av din expertis inom UX, men hittar ingen sådan annons? Hör av dig ändå så kan vi kika på möjligheterna.

Vi hoppas på att höra från dig. Välkommen till qte!

För att trivas hos oss tror vi att du:

gillar att lära dig nya saker

är utåtriktad & social

är ansvarstagande

är driven och tar initiativ

Skicka in din ansökan på den lila knappen här intill. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD Jonatan Arnlund på 0733-220455 eller jonatan@qte.se.

Omfattning

Heltid/deltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

Flexbel

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär en härlig kombination av fördelarna med att ha full flexibilitet, men samtidigt en fast anställning. Hos oss får du de resurser och verktyg som krävs för din personliga utveckling.

Var med och bidra till en digital omgivning genom coola webb och appprojekt.

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Platt organisation med högt i tak (på riktigt)

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Kontinuerlig personlig utveckling är en viktig grundsten i vår mentalitet. Får man möjlighet att konstant utvecklas som individ så är sannolikheten också stor att man trivs på jobbet.

Gemenskap

Trots att vi jobbar remote, eller kanske just därför, värdesätter vi tid tillsammans. AW:s, luncher & frukostar är en given del av vår vardag!

Påverkan

På qte har vi en platt organisation och högt i tak (på riktigt). Detta gör att du som individ har stor möjlighet att påverka allt runt omkring dig.

Fullt friskvårdsbidrag

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år).

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech!

Sjukvårdsförsäkring

Med en heltäckande sjukvårdsförsäkring kan du känna dig helt trygg. Oavsett om du behöver specialiserad läkarvård eller hjälp av en psykolog så täcker vår försäkring kostnaden.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.

Sociala happenings

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Det är allt från konferenser till den årliga sommarfesten och julbordet. Det ryktas om en kommande skidresa också...