Vår story

Vår resa började när bröderna Oskar och Jakob tillsammans med vännen Jonatan såg möjligheterna att erbjuda sina IT-kunskaper för att förenkla och tillgängliggöra tech. Inom kort gjordes de första anställningarna och bolagsbollen var i rullning.

Juli 2018

qte grundas!

I juli 2018 grundades qte på ett varmt loft i en lada i telecomnavet Karlskrona. Här intill syns Oskar och Jonatan på en tidig mässa i Lund.

Två av grundarna - Oskar och Jonatan

September 2018

Första kontorsplatserna

Senare samma år flyttade vi in i vårt första kontor på Sköldungagatan i Stockholm. Här hade vi två bord som vi hyrde in oss på.

Första kontorsplatserna
2 MSEK

Juli 2019

Sommarkonferens i Karlskrona

Vi åkte på vår första sommarkonferens som nu har blivit en uppskattad tradition. Första turen gick till Karlskrona där qte har sina rötter.

Vår första sommarkonferens

Juli 2019

Första egna kontoret

Vårt första egna space var en halv källartrappa ner i en lokal på Östermalm. Här blev det lite för varmt på somrarna men det var väldigt mysigt ändå!

Vårt första egna kontor

Augusti 2019

Omskrivna i Dagens Industri

Dagens Industri skrev en artikel om vår start.

Artikel i DN

November 2019

Årets unga entreprenörer!

Vi blev utsedda till Årets Unga Entreprenörer i Blekinge och fick ta emot priset Guldeken.

Årets Unga Entreprenörer i Blekinge
10 heltidsanställda

Juli 2020

Vi fick en ny grafisk profil!

Äntligen hade vi enats om hur qte skulle se ut. Vår nya logga var på plats och med det tog vi fram en ny grafisk profil som lever än idag.

qte grafisk profil

Augusti 2020

Konferens i skärgården

Även denna konferens hölls i Blekinge. Denna gång i skärgården och vi passade på att åka rib-båt bland kobbarna.

Konferens i skärgården

November 2020

Flyttade till radhuset

Vi flyttade in i ett supermysigt kontor i Hammarby Sjöstad med hög hemma-hos-känsla. Här trivdes vi och hade ett väldigt bra år, men vi växte snabbt ur det. Under den här tiden kom många av våra starkaste minnen och traditioner till, så som onsdagslunchen, fredagsfrukosten och vår egenmålade tavla.

Flyttade till radhuset
9.8 MSEK

September 2021

Konferens på slottet

Konferensen gick till hemlig destination som visade sig vara Engsholms slott. Förutom viktiga diskussioner njöt vi i bastun och badade i havet.

Konferens på slottet

höst 2021

UC Guld!

Hösten 2021 nådde vi högsta kreditvärdighet, UC Guld. Det är ett bevis på en stark finansiell ställning och att vi är ett stabilt företag.

UC Guld
17.8 MSEK
20 heltidsanställda

Mars 2022

Ski trip #1

Vi åkte på skidresa till Vemdalen! En superlyckad resa med grym åkning och strålande sol. Vi såg både renar på fjället, en meteor i himlen och Markoolio på scen!

Mars 2022

Flyttade till skyskrapan

Vi tog oss till nya höjder (bokstavligen) när vi flyttade in i skyskrapan STHLM NEW 01. Här sitter vi på våning 21 med fantastisk utsikt över Stockholm och tre gånger så mycket yta som vi hade i radhuset.

Kontorsbild från våning 21, STHLM NEW 01
30 heltidsanställda

September 2022

qte conf 4.0

För vår fjärde konferens tog bussen oss till årets hemliga destination: Villa Sandudden. I en mysig villa vid vattnet tog vi viktiga beslut för framtiden innan vi erövrade både bastuhuset och partytältet.

Mars 2023

Ski trip #2

Vi var tillbaka i Vemdalen och njöt av en helg ihop i backarna. I år var vi en grupp på 16 personer i en härlig mix av nybörjare och proffs.

Mars 2023

Vi utses till Sveriges 8:e bästa arbetsplats 2023!

Resultatet i vår medarbetarundersökning var så pass bra att vi var med och slogs om en plats bland Sveriges bästa arbetsplatser - och vi landade på en fantastisk 8:e plats!

april 2023

qte fyller 5 år!

Vi firade vår femårsdag genom att bjuda in de som varit med på vår resa till en stor fest på kontoret. Vilken kväll det blev! Pizzaugnar, popcornmaskin, fotobås, arkadspel och självklart vår alldeles egen hus-dj!

Vill du bli en del av oss?

Vi letar ständigt efter nya, drivna medarbetare som vill hjälpa oss att lyfta qte. Är du en av dem?

Lediga tjänster
Läs mer om att jobba på qte