Datum

20 november 2022

Kategori

Nyheter

Vi är ett Great Place to Work!

Hurra! Vi fick tillbaka vår medarbetarundersökning med strålande resultat. Hela 100% av våra medarbetare tycker att vi är en bra arbetsplats, och det ska vi jobba hårt för att behålla!

Den här artikeln skrevs av:

Esther Alenius, marknadschef

I höstas gjorde vi en stor medarbetarundersökning genom Great Place to Work, och nu har vi fått resultatet. Alla medarbetare svarade på 61 frågor om hur vi är som arbetsplats när det kommer till trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap.

För att bli certifierad som ett Great Place to Work ska man nå ett index på 70%. Vårt resultat landade på hela 94%, vilket vi så klart är riktigt stolta och glada över. Att vara en bra arbetsplats är något vi jobbar för varje dag, och det skapas gemensamt av varenda medarbetare.

Några påståenden som sticker ut är inom kategorin trovärdighet. 100% håller med om att “ledare/chefer litar på, utan att hela tiden kontrollera det, att medarbetarna gör ett bra jobb” och “medarbetarna ges mycket ansvar”. Stark tillit till varandra är en förutsättning för att kunna jobba så flexibelt som vi gör, där alla arbetar när de vill på dygnet och var de vill i världen.

Den kategori med allra bäst resultat är kamratskapen där resultatet visar att vi bryr oss om varandra, att vi är en arbetsplats där man kan vara sig själv och att det är roligt att arbeta här.

Bäst av allt är svaret på det övergripande påståendet “allt sammantaget är detta en mycket bra arbetsplats”. Där har 100% av våra medarbetare svarat och 100% har svarat att det håller med om det. Vi kunde inte få ett bättre betyg!

Mer om qte

qte är en strategisk techpartner som hjälper företag att boosta sina affärer med hjälp av tech. Vi skräddarsyr digitala lösningar som tar företag framåt, och gör allt från mobilapplikationer till komplexa it-system. Som techpartner arbetar vi långsiktigt och kontinuerligt med kunder som DHL, Koenigsegg och Världens Barn. 2023 stod qte som vinnare av en Di-gasell och 2024 blev vi utsedda till Sveriges 7:e bästa arbetsplats.

Fler artiklar

Se alla
Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld