Esther, marknadschef:

Friheten på qte är guld värd!

Jag jobbar som:

Marknadschef

På qte sedan:

Juli 2018

Jag jobbar helst ifrån

Både från kontoret eller hemma i soffan.

Det bästa med mitt jobb är:

Att jag får ta mig an nya saker och bredda mina kunskaper hela tiden!

Esther berättar:

Jag har varit med sedan qte:s start och började då som junior frontendutvecklare. Det gick snabbt över till att göra design på 50% och att koda på 50%. Som designer blev det naturligt att jag också tog fram vårt interna designmaterial och den vägen har lett fram till att jag idag är marknadschef på qte! Under dessa sex år har jag lärt mig massor på jobbet och det är en av anledningarna till att jag trivs så bra – att jag får lära mig nya saker. Här har man möjlighet att testa nya vägar om man vill.

Det är så häftigt att ha varit med på hela resan som qte gjort. Från första kontoret i en källare till där vi sitter nu med utsikt över hela Stockholm. Varje gång en ny qte:ie börjar tas den emot med öppna armar och jag är så stolt över den kultur vi bygger upp tillsammans varje dag. Det är kul att vara med om en tillväxtresa och känna energin som sitter i väggarna.

Mitt jobb går ut på att få potentiella kunder att välja oss när de behöver ta tag i sin tech. Det innebär att jag ansvarar för hur vi når ut till kunderna, vad vi ska säga till dem och att allt följer samma röda tråd och grafiska manér. Jag jobbar tätt ihop med våra säljare eftersom vi jobbar mot samma mål. Mina dagar ser väldigt olika ut för jag kan en dag jobba med att ta fram grafiskt material till sociala medier eller intervjua kollegor om en ny lansering, för att nästa dag stå på en mässa eller planera nästa kampanj. Att starta upp qte:s marknadsavdelning har varit en jätterolig och lärorik resa som bara har börjat.

Jag trivs jättebra med att jobba för qte. Här värderas flexibilitet och kompetensutveckling högt, vilket är precis vad jag letat efter. Jag har tillåtelse att planera min dag enligt när solen lyser eller när de roligaste träningspassen är. Så länge jag arbetar mina timmar är det upp till mig när jag gör det. Dessutom kan jag antingen jobba på kontoret eller i sommarstugan om jag så vill. Den friheten är guld värd!

En vanlig dag på jobbet

7.30 Går igenom mailen hemma vid köksbordet

Börjar arbetsdagen med en kopp kaffe och att kolla status på mail, sociala medier och inkomna leads. Det är skönt att börja hemma i lugn och ro istället för att kasta mig ut i morgontrafiken.

10.00 Månadsmöte om vår tillväxt

Tar mig in till kontoret för ett möte med tillväxtgruppen. Eftersom de andra är på kontoret idag är det trevligt att vara på plats!

11.00 Möte om rekryteringsmarknadsföring

Tillsammans med mina kollegor som jobbar med rekrytering stämmer vi av hur trycket är på våra jobbannonser. Vi kanske tar beslut om att delta på en mässa, eller att ta fram nytt material til hemsidan.

12.00 Lunch med kollegorna

Vid 12 brukar vi äta tillsammans, och vi som inte är bra på att ha med matlådor tar hissen ner för att köpa mat på husets ena lunchrestaurang. Vi tar med oss det upp och äter allihopa tillsammans uppe på kontoret.

13.00 Tar fram nya annonser för sociala medier

Förbereder grafiskt material för en ny kampanj som ska upp i sociala medier.

15.30 Går hem i solskenet

Eftersom solen skiner passar jag på att gå hem lite tidigare och göra några ärenden. Med våra flexibla arbetstider är det en lyx att kunna styra arbetsdagen som man vill.

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Fler berättelser

Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld