Noah, utvecklare:

Jag är den första anställda på qte!

Jag jobbar som:

Utvecklare

På qte sedan:

Juli 2018

Jag jobbar helst ifrån

Oftast hemifrån men jag åker till Stockholm ibland och då är jag på kontoret!

Det bästa med mitt jobb är:

Att jag får ta mig an nya saker, och att man får utvecklas i den riktning man själv vill.

Noah berättar:

Som den första anställda på qte har jag varit med om en häftig resa. Från att vi var fem personer utan ett kontor till att vi nu är ett stort team som tar fram avancerade digitala produkter, med medarbetare över hela landet. Det är kul att ha varit med från start och fått vara med och forma företaget till vad det är idag.

Mitt jobb går ut på att hitta tekniska lösningar på våra kunders utmaningar. Jag fokuserar på att skapa värde inte bara för kunden utan för kundens kunder, och samtidigt identifiera den mest kostnadseffektiva lösningen.

Mitt team skapar mycket approjekt av olika slag, med det gemensamma att alla bygger på komplexa system som ska få många olika tjänster och funktioner att jobba tillsammans. T.ex. var jag tech lead när vi tog fram en ny psykologplattform för Bonliva Care. Det var ett väldigt omfattande och lärorikt projekt som vi jobbade på i två år inför lansering, och fortfarande arbetar med idag.

En stor anledning till att jag är kvar på qte sex år senare är att min utveckling aldrig står still. Genom att alltid ta mig an lite mer avancerade uppgifter har jag lärt mig massvis sedan jag började här. Jag blir utmanad i min roll både som utvecklare och som ledare, där jag bland annat varit konsult ute hos företag, arbetat med våra interna processer och idag har jag rollen som tech lead för ett leveransteam. Eftersom vi växer snabbt skapas ofta möjligheter att ta mer ansvar och forma sin roll i den riktning man själv vill.

Jag bor i Blekinge, där qte grundades från början, så jag jobbar på distans för det mesta. Men trots att många jobbar remote är vi ett väldigt sammansvetsat team. Vi fokuserar mycket på teambuilding och ser till att teamen och hela företaget ses både digitalt och fysiskt. Det är just vår stämning och kultur som gör att många väljer att jobba hos oss!

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Fler berättelser

Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld