Kund:

inRikta

Vårt jobb:

Fullstack-utveckling, integrationer och datahantering

Vi hjälper inRikta att digitalisera välfärden

Med bakgrund som verksamhetskonsulter har inRikta byggt upp erfarenheter om hur kommuner kan digitalisera sina arbetssätt för att förbättra sina välfärdstjänster. Vi har hjälpt inRikta att bygga en komplett SaaS-lösning som erbjuder kommunerna möjlighet att arbeta datadrivet med förbättringsarbete.

“Få pejl på läget”

När det var dags att ta all erfarenhet och expertis till ett digitalt system vände sig inRikta till oss på qte. Tillsammans har vi byggt systemet Pejlen, som hjälper kommunerna att få koll på läget och rätt riktning för fortsatt arbete.

Pejlen är ett verktyg som går igenom stora mängder data för att upptäcka mönster, hålla koll på riskfaktorer och flagga vid avvikelser på ett systematiskt sätt. Därigenom blir det både ett effektivt ledningsstöd och ett verktyg för enskilda medarbetare att rikta och hantera uppföljning på individnivå.

Långsiktigt partnerskap

Vi har byggt den tekniska lösningen från grunden i nära samarbete med teamet på inRikta och kommuner. I det ingår allt från databashantering till frontendutveckling. Systemet bygger på stora mängder data som körs igenom utarbetade algoritmer. När systemet beta-testats har vi fortsatt iterera på det enligt den feedback som kommit in från kommunerna.

Vårt samarbete med inRikta sträcker sig flera år tillbaka och nu ser vi fram emot att löpande utveckla nya features och bygga vidare på systemet.

"Det är kul och utvecklande att jobba med qte. De har blivit som en

naturlig del av vårt team

och vice versa. Vi har hittat former som gör att vi känner att de är

en sann partner

i utvecklingen av vår SaaS-lösning. Vi får ta del av hela den samlade kompetensen på qte, vilket ger oss en spets i utvecklingen."

Peder Lindskog, inRikta

Nyfiken på mer?

Vi har jobbat med allt från läxhjälp till sportbilar, så vi har troligtvis erfarenhet också från din bransch. Ta en titt på fler case eller hör av dig om du vill ta reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans!