ysds

Kund:

YSDS

Vårt jobb:

Tech-team, system

Vårt tech-team underlättar livsviktiga leveranser

Att frakta en ruskigt dyr tavla tvärs över jordklotet, eller skicka ett livsviktigt organ till ett sjukhus för helt klart med sig utmaningar. Ibland behöver en viss temperatur hållas, ibland är ett objekt alldeles för stort för att rymmas i en vanlig bil och ibland behöver frakten ske asap. När YSDS kom till oss var de i behov av att hitta en skräddarsydd lösning för att kunna tillgodose sina kunders behov.

Uppdraget

Vårt uppdrag hos YSDS går ut på att förse deras CTO med ett flexibelt och snabbfotat tech-team redo att möta alla tänkbara tekniska utmaningar. Tillsammans ansvarar teamet för bolagets tekniska plattformar och system, men även för att vidareutveckla kundresan.

Teamet

För att lösa uppgiften valde vi att sätta ihop ett team på fyra utvecklare. En av dem som tidigare varit konsult för YSDS blev tech lead i projektet och jobbar tillsammans med ytterligare tre fullstack-utvecklare. Våra tech-team är alltid flexibla och sätts ihop utifrån den specifika kundens behov. Vi kan snabbt justera teamets storlek efter projektets omfattning och t.ex. inkludera en designer i början av projektet för att sedan endast ha utvecklare aktiva.

Att arbeta med ett tech-team

Eftersom våra konsulter är vana att jobba ihop och har väl inarbetade processer går det fort att börja producera resultat. Med en CTO från YSDS har kunden alltid stenkoll på vad som görs och teamet samarbetar dagligen med avstämningar och show & tells.

“Som logtech-bolag jobbar YSDS inom en sektor som de senaste åren både expanderat och förändrats snabbt. För oss som utmanare inom logistikbranschen är det oerhört viktigt att hitta en partner som

delar våra värderingar

och

snabbfotade arbetssätt.

qte inte bara delar våra värderingar utan har även ett engagemang som vare sig börjar eller slutar med kontorstiden. Tillsammans har vi ett nära samarbete där vi jobbar som ett. Ett arbete som

bygger på vår delade passion

– att erbjuda innovativa lösningar med människan i fokus.”

Johan Andersson, YSDS

Nyfiken på mer?

Vi har jobbat med allt från läxhjälp till sportbilar, så vi har troligtvis erfarenhet också från din bransch. Ta en titt på fler case eller hör av dig om du vill ta reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans!