Kund

Ida Warg Beauty

Omfattning

Webbutveckling, e-handel, integrationer

Ny e-handel för Ida Warg Beauty

Vi byggde e-handel åt Ida Warg Beauty

När Ida Warg Beauty kom till oss skulle de ta steget från att enbart sälja sina produkter hos återförsäljare till att även erbjuda dem i sin helt egna e-handel. Här skulle de kunna styra framtoningen av varumärket fullt ut och även erbjuda specialprodukter. Det var dags att erbjuda sina produkter i egen regi.

Fokus i projektet låg på att snabbt komma ut på marknaden med en fungerande produkt som skulle vara tillgänglig på den nordiska och tyska marknaden.

Utveckling i Shopify

Lösningen blev att ta fram en smidig e-handelslösning i Shopify som vi anpassat enligt kundens behov och önskemål. Förutom betalnings- och leveranslösningar har vi också hjälpt dem att integrera system för marknadsföring och kundservice. Vi har ökat transparensen genom att utveckla ett system för kundrecensioner och möjliggjort snabbare kundservice genom att koppla på en livechatt. Vi integrerade ett system för nyhetsbrev som kan driva trafik till webbplatsen och såg till att kundens affiliate-system fungerade sömlöst med den. Dessutom är webbplatsen tillgänglig i flera olika länder, med olika språk, valutor och domäner.

Resultatet

Resultatet blev en lätthanterlig e-handel som nu står för stora försäljningsvolymer och är ytterligare en viktig distributionskanal för Ida Warg Beauty.

Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld