Webbutveckling

Vi utvecklar webbplatser som blir mer än bara statiska skyltfönster. Med automatiska uppdateringar av innehållet och integrationer till dina övriga system blir webbplatsen mer av en webbaserad plattform och extra kollega som jobbar för att uppfylla dina mål.

Boka ett möte

Webbplatsen är ett ovärderligt verktyg för ditt företag och det är viktigt att den blir riktigt bra. Bygga förtroende, stärka varumärket och öka försäljningen – din webbplats har mycket att leva upp till!

Oavsett vad ditt mål är kommer vi vägleda dig till bästa sättet att förverkliga din vision. Vi är med hela vägen från första skiss till lansering, och stannar gärna som din långsiktiga partner därefter.

Så jobbar vi med webbutveckling

Alltid skräddarsytt

Det finns ingen “one size fits all” när det kommer till webben eftersom alla projekt har unika syften och förutsättningar. När vi skapar ett nytt projekt börjar vi med att djupdyka i dina behov och önskemål. Därefter arbetar vi fram en skräddarsydd design och teknisk lösning som byggs på det sätt som passar just din produkt bäst.

Funktionella siter

En webbplats kan variera ofantligt mycket i omfattning, men vår styrka ligger i de som är lite mer tekniskt komplicerade. Som techbyrå anser vi att en webbplats ska göra mer än bara se fin ut. Vi hjälper dig att integrera din nya webbplats med dina affärssystem, och ser till att automatisera så mycket som möjligt.

Vägledning

Vi ser rådgivning som en viktig del i vår service till dig. Med vår erfarenhet av webbutveckling är det vårt uppdrag att visa dig vägen framåt. Vi är aktiva medspelare som engagerar oss i din produkt, både när det kommer till produkten i fråga men också strategin bakom den. Förutom att vi ger våra rekommendationer kan du lita på att vi också säger till om det är något vi inte håller med om.

“Jag drivs av att hitta smarta lösningar på komplexa problem med hjälp av tech.”
Oskar, grundare
Flexibelt och redigerbart

För att din webbplats ska vara ett verktyg i din vardag är det viktigt att du kan arbeta med den på egen hand. Vi brukar föreslå lösningar där du enkelt själv kan redigera information och lägga till nya sidor när det behövs.

E-handel

Vill du göra affär av din webb? Då hjälper vi dig att utveckla en e-handel. Tillsammans sätter vi en strategi och arkitektur som motsvarar dina målsättningar. Därefter hjälper vi till med integrationer av betallösningar, fraktsystem, ERP och dylikt för att du ska lyckas med din digitala affär. Vi har erfarenhet av alla de stora e-handelssystemen, men många väljer Woocommerce, Shopify eller Vendre. Tillsammans går vi igenom för- och nackdelar och hittar rätt väg för dig.

Designprocessen

Bakom bra tech ligger också riktigt bra design. Med väl genomtänkt design skapar vi produkter som är intuitiva att använda utan att kompromissa med den visuella wow-faktorn. Våra designers är specialiserade på digital design. Vi vet vad som förväntas av användarna och ser till att din webbplats lever upp till det, både när det kommer till funktion, färg och form.

Vi erbjuder både UX- och UI-design eftersom att den ena inte klarar sig utan den andra, men vi kan välja att lägga mer eller mindre tid på de olika delarna i samråd med dig.

“Mitt mål är att sätta användarupplevelsen i fokus samtidigt som jag bemöter kundens behov.”
Sofie, designer
JavaScript <3

Vi tenderar att välja en JavaScript-baserad lösning när vi utvecklar nya webbprojekt. Fördelarna är att det är snabbt, smidigt och flexibelt. Vi har god erfarenhet av Gatsby, React och headless CMS av alla dess slag.

Teknisk SEO

En stor del i sökmotoroptimering ska göras redan när webbplatsen byggs. Vi bygger alla våra projekt på det viset så du kommer få den grundläggande, tekniska optimeringen automatiskt. Vi är noga med att förvalta den befintliga SEO-styrkan i er gamla site när vi pekar om domänen. Den andra delen i SEO handlar om att optimera texterna för de sökord du vill synas på. Om ni behöver hjälp att skriva sökmotoroptimerade texter kan vi rekommendera experter som fixar det åt er.

Drift & förvaltning

Genom att låta oss drifta din site kan du vara trygg med att din applikation är up and running, uppdaterad och övervakad 24/7. Vi erbjuder en kvalitetslösning för drift av webbplatser, med syftet att erbjuda stabil, trygg drift och proaktivt arbete för att optimera prestandan och upptäcka potentiella driftstörningar redan innan de sker.

Kan varmt rekommendera qte! Har samarbetat med dem länge nu och i flera projekt. Det är proffesionella, lätta att samarbeta med och jag är väldigt nöjd med resultaten vi uppnått tillsammans. Har också varit roligt längst vägen!

Mina Lilja Zwedberg

KFUM Sverige

PR- & Communications Manager

qte har ett så fint engagemang. Vi får snabb hjälp och kan alltid lita på att de stöttar oss både med hjärta och hjärna för att skapa så bra tech-möjligheter som möjligt.

Magdalena Jennstål

Zelmerlöw & Björkman Foundation

Generalsekreterare

Det är kul och utvecklande att jobba med qte. De har blivit som en naturlig del av vårt team och vice versa. Vi har hittat former som gör att vi känner att de är en sann partner i utvecklingen av vår SaaS-lösning. Vi får ta del av hela den samlade kompetensen på qte, vilket ger oss en spets i utvecklingen.

Peder Lindskog

inRikta

Vd

För oss som utmanare inom logistikbranschen är det oerhört viktigt att hitta en partner som delar våra värderingar och snabbfotade arbetssätt. qte inte bara delar våra värderingar utan har även ett engagemang som vare sig börjar eller slutar med kontorstiden. Tillsammans har vi ett nära samarbete där vi jobbar som ett. Ett arbete som bygger på vår delade passion – att erbjuda innovativa lösningar med människan i fokus.

Johan Andersson

YSDS

CTO

qte gjorde ett fantastiskt arbete. De arbetade snabbt, bjöd in till trevliga möten och hittade alltid kreativa lösningar på våra utmaningar. De var lyhörda för våra behov och kommunikativa genom hela processen. Vi fick ett slutresultat som absolut överträffade våra förväntningar, och har haft riktigt roligt på vägen!

Sandra Ekman von Huth

The good talents

Kommunikationsansvarig

Erik Terngård
Vill du prata webbutveckling med mig?

Erik Terngård, försäljningsansvarig

Boka ett möte

Hej! Erik heter jag och mitt uppdrag är att bena ut vad tech kan göra för dig och ditt företag. Under ett rådgivningsmöte berättar jag hur vi hade gått till väga för att realisera din vision, och utforskar om qte skulle vara en bra techpartner för er.

  • Bolla alternativ bland dina tekniska val
  • Få hjälp att definiera din MVP
  • Få ett tidsestimat (och därmed prisuppskattning)
Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld