Affärskritisk IT

Från att ha varit en stödfunktion är IT idag grundstenen i ett framgångsrikt företag. Genom innovation och digital transformation kan verksamheter effektiviseras och nya affärsmodeller skapas. Vi hjälper företag att dra nytta av kraften i tech för att identifiera och realisera nya affärsmöjligheter.

Boka ett möte

Där tech betyder som mest

Idag är många verksamheter beroende av teknologi för att fungera effektivt, där varje sekund kostar pengar om tekniken fallerar. Det är i de verksamheterna vi trivs som bäst. Vårt erbjudande innefattar allt från förstudier och strategi till arkitekturdesign och implementering av skräddarsydda lösningar. Möjligheterna med tech är stora, och vi hjälper dig dra nytta av dem.

En strategisk techpartner

Som techpartner nöjer vi oss inte med att enbart leverera en produkt enligt order. Vårt uppdrag är att bena ut vad som behöver göras för att uppnå era affärsmål, och vilken typ av tech som är rätt väg att gå. Vi arbetar kontinuerligt och långsiktigt med våra kunder och hjälper er att prioritera mellan det som gynnar affären idag och på lång sikt.

Affärsintelligens och datadrivna beslut

Vi hjälper företag att samla in, harmonisera, analysera och visualisera data för att ta datadrivna beslut. Med automatiserad AI-analys och visualisering i era BI-plattformar blir datan ett tillgängligt verktyg som låter hela organisationen ta informerade beslut.

Framtidssäkra med moderna, skalbara och molnbaserade system

Daterade system har en tendens att hålla företag tillbaka. De är krångliga, anpassade till dåtidens behov och tvingar användaren att ta onödiga omvägar. Vi hjälper företag att framtidssäkra sin digitala infrastruktur genom att modernisera systemen och göra dem skalbara, flexibla och molnbaserade.

Skräddarsydda integrationer som effektiviserar verksamheten

Genom att skapa skräddarsydda integrationer mellan era befintliga system kan vi automatisera stora delar av arbetsflödet och effektivisera er verksamhet. Vi bygger bryggor mellan era olika system med integrationer och API:er som gör att du kan synkronisera data mellan dina olika system och få en bättre överblick.

Det är kul och utvecklande att jobba med qte. De har blivit som en naturlig del av vårt team och vice versa. Vi har hittat former som gör att vi känner att de är en sann partner i utvecklingen av vår SaaS-lösning. Vi får ta del av hela den samlade kompetensen på qte, vilket ger oss en spets i utvecklingen.

Peder Lindskog

inRikta

Vd

För oss som utmanare inom logistikbranschen är det oerhört viktigt att hitta en partner som delar våra värderingar och snabbfotade arbetssätt. qte inte bara delar våra värderingar utan har även ett engagemang som vare sig börjar eller slutar med kontorstiden. Tillsammans har vi ett nära samarbete där vi jobbar som ett. Ett arbete som bygger på vår delade passion – att erbjuda innovativa lösningar med människan i fokus.

Johan Andersson

YSDS

CTO

qte har ett så fint engagemang. Vi får snabb hjälp och kan alltid lita på att de stöttar oss både med hjärta och hjärna för att skapa så bra tech-möjligheter som möjligt.

Magdalena Jennstål

Zelmerlöw & Björkman Foundation

Generalsekreterare

Kan varmt rekommendera qte! Har samarbetat med dem länge nu och i flera projekt. Det är proffesionella, lätta att samarbeta med och jag är väldigt nöjd med resultaten vi uppnått tillsammans. Har också varit roligt längst vägen!

Mina Lilja Zwedberg

KFUM Sverige

PR- & Communications Manager

qte gjorde ett fantastiskt arbete. De arbetade snabbt, bjöd in till trevliga möten och hittade alltid kreativa lösningar på våra utmaningar. De var lyhörda för våra behov och kommunikativa genom hela processen. Vi fick ett slutresultat som absolut överträffade våra förväntningar, och har haft riktigt roligt på vägen!

Sandra Ekman von Huth

The good talents

Kommunikationsansvarig

Oskar Råhlén
Vill du prata affärskritisk IT med mig?

Oskar Råhlén, grundare

Boka ett möte

Oskar heter jag, och jag är en av grundarna av qte. Idag är jag strategisk rådgivare och lösningsarkitekt för våra kunder. Jag hjälper dig gärna att vrida och vända på dina idéer för att hitta det som blir den bästa affären i slutändan.

  • Bolla alternativ bland dina tekniska val
  • Få hjälp att definiera din MVP
  • Få ett tidsestimat (och därmed prisuppskattning)
Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld