Anlita ett tech-team

Har du något stort på gång? Låt oss vara ditt tech-team! Våra duktiga utvecklare är redan sammansvetsade och vana att jobba tillsammans vilket gör att de snabbt kan ta sig an nya uppgifter.

Tech-team as a Service

Våra agila team står redo för dig som vill ta dig an större digitala utmaningar. Oavsett om du är entreprenör eller intraprenör hjälper vi dig bygga upp ett fungerande team med rätt kompetens. Vi har inarbetade processer och strukturer för att snabbt sätta ihop ett team med fokus på att leverera resultat.

Att arbeta med ett tech-team

Eftersom våra konsulter är vana att jobba ihop och har väl inarbetade processer går det fort att börja producera resultat. Du som kund har alltid stenkoll på vad som görs och teamet samarbetar dagligen med avstämningar och show & tells.

Skalbara lösningar

Vi vet att de tekniska behoven varierar kraftigt i relation till våra kunders utmaningar och ambitioner. Därför är vi väldigt flexibla och hjälper dig att skala upp eller ner för att hela tiden matcha dina behov.

“Som logtech-bolag jobbar YSDS inom en sektor som de senaste åren både expanderat och förändrats snabbt. För oss som utmanare inom logistikbranschen är det oerhört viktigt att hitta en partner som

delar våra värderingar

och

snabbfotade arbetssätt.

qte inte bara delar våra värderingar utan har även ett engagemang som vare sig börjar eller slutar med kontorstiden. Tillsammans har vi ett nära samarbete där vi jobbar som ett. Ett arbete som

bygger på vår delade passion

– att erbjuda innovativa lösningar med människan i fokus.”

Johan Andersson, YSDS

Några av våra fantastiska kunder

Vill du veta mer?

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Vi svarar gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om hur vi jobbar. Skicka ett mail så kontaktar vi dig!

Send a Email

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här:
jonatan@qte.se073-322 04 55