Här jobbar Sveriges vassaste konsulter

Hur du vill dra nytta av deras kompetens är upp till dig. Antingen anlitar du våra konsulter för att bli en del av ditt interna team, eller så låter du oss driva hela projektet i egenskap av din byrå. Vad passar för ditt projekt?

Boka ett möte

Vi är designers, utvecklare, strateger och projektledare

Eller med andra ord, fler än 50 problemlösare som delar samma tro på tech. Alla med förmågan att se det som skapar mest värde, och modet att säga det högt.

Anlita ett techteam

Ett techteam passar dig som vill driva ett större projekt på egen hand, men är i behov av vår expertis. Genom att anlita ett techteam får du tillgång till den expertkompetens som ni saknar, och kan snabbt stärka upp ert team med en till kollega utan att gå igenom en långdragen rekryteringsprocess.

Förstärk ditt eget inhouse-team

Få snabb tillgång till expertis ni saknar utan att behöva anställa.

Du driver projektet själv

Du bestämmer vad som ska göras, hur det ska göras och när det ska vara klart.

Du sätter ramarna

Hur ni kommunicerar, hur ofta ni ska ha avstämningar och projektets deadlines är helt upp till dig.

Skala upp och ner vid behov

Vi vet att de tekniska behoven varierar kraftigt i relation till våra kunders utmaningar och ambitioner. Därför är våra techteams flexibla och kan skala upp eller ner för att hela tiden matcha dina behov.

Välj oss som din byrå

Du som väljer att anlita oss som byrå kan luta dig tillbaka medan projektet rullar på. Vi tar ansvar för projektledning och planering, och ser till att projektet levereras i tid.

Vi driver projektet åt dig

Du kommer till oss med ett behov, och där tar vi över bollen. Vi kommer tillsammans med dig bena ut vad som behöver göras, hur designen ska se ut och vilka teknologier som passar bäst.

Vi planerar

Vår projektledare kommer sätta en planering utifrån er önskade deadline. Med vår erfarenhet av hur tidskrävande de olika momenten är hjälper vi dig att prioritera rätt.

Vi sätter ihop teamet

Beroende på hur ditt projekt ser ut kommer vi sätta ihop ett team som driver ditt projekt från start till mål. Vanligtvis är det en projektledare, en eller två designers och ett gäng utvecklare, men vi plockar också in andra kollegor tillfälligt när vi vill dra nytta av en viss expertis.

Du? Du kommer med idéer och synpunkter

Trots att vi driver projektet är du ändå kärnan av det. Det är dina krav och önskemål som formar allt, även om vi kommer ge våra synpunkter och vägleda dig inom våra expertisområden. I varje sprint har vi avstämningar tillsammans så du är involverad på hela resan, så mycket som du önskar.

Träffa några av våra medarbetare

Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld