Esther, marknadschef:

Friheten på qte är guld värd!

Jag jobbar som:

Marknadschef

På qte sedan:

Maj 2018

Jag jobbar helst från:

Både från kontoret eller hemma i soffan.

Det bästa med mitt jobb är:

Att jag får ta mig an nya saker och bredda mina kunskaper hela tiden!

Min story

Jag har varit med sedan qte:s start och började då som junior frontendutvecklare. Det gick snabbt över till att göra design på 50% och att koda på 50%. Som designer blev det naturligt att jag också tog fram vårt interna designmaterial och den vägen har lett fram till att jag idag är marknadschef på qte! Under dessa fyra år har jag lärt mig massor på jobbet och det är en av anledningarna till att jag trivs så bra - att jag får lära mig nya saker. Här har man möjlighet att testa nya vägar om man vill.

Det är så häftigt att ha varit med på hela resan som qte gjort. Från första kontoret i en källare till där vi sitter nu med utsikt över hela Stockholm. Varje gång en ny qte:ie börjar tas den emot med öppna armar och jag är så stolt över den kultur vi bygger upp tillsammans varje dag. Det är kul att vara med om en tillväxtresa och känna energin som sitter i väggarna.

Det senaste året har jag fokuserat på att kicka igång vår marknadsföring. Var ska vi synas, och vad ska vi berätta? Jag har ansvar för vårt brand och ser till att allt som kommuniceras från qte håller samma röda tråd. Det gäller allt från våra sociala medier och vår hemsida till reklam och mässor. Det har varit en jätterolig och lärorik resa som bara har börjat.

Jag trivs jättebra med att jobba för qte. Här värderas flexibilitet och kompetensutveckling högt, vilket är precis vad jag letat efter. Jag har tillåtelse att planera min dag enligt när solen lyser eller när de roligaste träningspassen är. Så länge jag arbetar mina timmar är det upp till mig när jag gör det. Dessutom kan jag antingen jobba på kontoret eller i sommarstugan om jag så vill. Den friheten är guld värd!

Esther:

“Jag kan planera min dag enligt när solen lyser eller när de roligaste träningspassen är.”

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer