Esther, designer & utvecklare:

Friheten på qte är guld värd!

Jag jobbar som:

Designer & utvecklare

På qte sedan:

Maj 2018

Jag jobbar helst från:

Både från kontoret eller hemma i soffan.

Det bästa med mitt jobb är:

Att jag får ta mig an nya saker och bredda mina kunskaper hela tiden!

Min story

Jag har varit med sedan qte:s start och började då som junior frontendutvecklare. Tre år senare har jag lärt mig massor på jobbet och det är en sak jag gillar med att jobba här – att få lära mig nya saker. Eftersom jag också tycker design är kul gick jag snabbt över till att göra design på 50% och koda på 50%, vilket är en perfekt mix för mig. Här har man möjlighet att testa nya vägar om man vill.

Det senaste året har jag jobbat mycket internt, t.ex. med att förbättra vår designprocess och att skapa strukturer för när vi växer och blir fler designers i teamet. Jag har också fått mycket ansvar för vårt egna varumärke. Det har varit en jätterolig och lärorik resa som bara har börjat. Eftersom jag tyckte det var kul och hade idéer gavs jag tid till att genomföra det. Det är väldigt skönt att veta att ens röst blir hörd och att man har möjlighet att påverka sitt arbete.

Jag trivs jättebra med att jobba för qte. Här värderas flexibilitet och kompetensutveckling högt, vilket är precis vad jag letat efter. Jag har tillåtelse att planera min dag enligt när solen lyser eller när de roligaste träningspassen är. Så länge jag arbetar mina timmar är det upp till mig när jag gör det. Dessutom kan jag antingen jobba på kontoret eller i sommarstugan om jag så vill. Den friheten är guld värd!

Esther:

“Jag kan planera min dag enligt när solen lyser eller när de roligaste träningspassen är.”

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer