Linda, utvecklare:

Härlig teamkänsla med högt i tak!

Jag jobbar som:

Utvecklare

På qte sedan:

Hösten 2020

Jag jobbar helst från:

Räkna med mig på kontoret!

Det bästa med mitt jobb är:

Kollegorna och den avslappnade stämningen vi har.

Min story

Min resa med qte började nästan direkt efter att jag blev klar frontend-utvecklare. Redan från dag ett fick jag kliva rakt in i relevanta och spännande projekt och nu ett år senare har jag lärt mig otroligt mycket och jobbat med all things JavaScript. Mina dagar fylls av nya utmaningar och ett ständigt lärande, vilket passar mig perfekt. Jag vet, det låter som världens klyscha, men här värderas min kompetensutveckling högt och utvecklingsmöjligheterna är stora.

En av sakerna som lockade mig till qte från första början var möjligheten att jobba remote och att själv få bestämma över min egen tid. Jag kan sitta på kontoret, hemma eller någon annan stans i världen och planera min dag så som det passar mig bäst. Frihet under ansvar, något som verkligen är toppen när man måste hämta barn på skolan, göra ärenden eller bara vill ha lite miljöombyte.

Vi på qte är ett utspritt gäng som sitter lite varstans i världen, men vi har ändå lyckats få till en härlig teamkänsla med högt i tak. Det är inget konstigt att skicka iväg en fråga på Slack eller köra en snabb huddle med en kollega. Och vill man joina en fredagsfrukost eller en aw kan man göra det online eller dyka upp på kontoret, det bestämmer man själv.

Linda:

“Redan från dag ett fick jag kliva rakt in i relevanta och spännande projekt och nu ett år senare har jag lärt mig otroligt mycket och jobbat med all things JavaScript.”

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer