Noah, utvecklare:

Här har jag möjlighet att utvecklas!

Jag jobbar som:

Utvecklare

På qte sedan:

Juli 2018

Jag jobbar helst från:

Oftast hemifrån men jag åker till Stockholm ibland och då är jag på kontoret!

DET BÄSTA MED MITT JOBB ÄR:

Att jag får ta mig an nya saker, och vår härliga företagskultur!

Min story

Juli 2018 började jag jobba på qte. Jag började som timanställd utvecklare vid sidan av mina gymnasiestudier. Jag jobbade helger och kvällar hemifrån och lärde mig massvis som jag inte fick lära mig i skolan, trots ett tekniskt gymnasieval. Framförallt jobbade jag med Wordpress i början.

Efter studenten började jag jobba heltid på qte och nu öppnades det nya möjligheter. Jag fick möjligheten att jobba med ett system som uthyrd konsult och jag har lärt mig massivs av den tiden jag har jobbat med detta. Det är det här jag tycker det är det bästa med qte. Det finns möjlighet att jobba i väldigt varierande typer av projekt, man får möjlighet att utvecklas och får möjlighet att styra över sin egen tid.

Noah:

“Det bästa med qte är möjligheten att jobba i väldigt varierande typer av projekt, man får möjlighet att utvecklas”

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Platt organisation med högt i tak (på riktigt)