Noah, utvecklare:

Här har jag möjlighet att utvecklas!

Jag jobbar som:

Utvecklare

På qte sedan:

Juli 2018

Jag jobbar helst från:

Oftast hemifrån men jag åker till Stockholm ibland och då är jag på kontoret!

Det bästa med mitt jobb är:

Att jag får ta mig an nya saker, och att man får utvecklas i den riktning man själv vill

Min story

Sedan jag började på qte 2018 har det hänt mycket! Både för företaget och min egen utveckling. Jag började som timanställd medan jag gick i gymnasiet och fick lära mig massor som jag inte lärde mig i skolan, trots ett teknisk gymnasieval. Framförallt jobbade jag med WordPress i början.

Efter studenten gick jag upp på heltid och fick snabbt ta mer ansvar och utmanas i mer avancerade projekt. Eftersom jag har intresse för servrar och IT-infrastruktur har jag både fått sätta upp kunders miljöer och våra egna utvecklingsmiljöer. Jag var också ute som konsult under en period vilket var väldigt lärorikt.

Efter ett par år kom jag in på JavaScript-spåret och bygger nu mycket i Node och React. Jag har lärt mig massvis sedan jag började på qte och idag är jag tech lead i några av våra största projekt. Det är det här jag tycker är det bästa med qte: att man får möjlighet att utvecklas och jobba i väldigt varierade typer av projekt.

Noah:

“Jag har lärt mig massvis sedan jag började på qte och idag är jag tech lead i några av våra största projekt”

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer