PHP/WordPress-utvecklare

Om jag säger egna teman, ACF och Klarna-checkout, vad säger du då? Om du hänger med i samtalet utan bekymmer är du nog precis den vi söker! Just nu letar vi nämligen efter dig som har erfarenhet av att bygga egna teman i WordPress, och som förhoppningsvis har jobbat en del med WooCommerce också. Hos oss kommer du både jobba med vidareutveckling, vara ansvarig utvecklare för nya projekt och så småningom coacha våra juniora utvecklare.

ANSÖK HÄR

Vi är en techbyrå med bred teknisk kompetens som brinner för digitala projekt av alla dess slag. qte har funnits sedan 2018 och vi är idag 35 heltidsanställda och växer snabbt. Vårt uppdrag är att omvandla våra kunders drömmar till digitala produkter, oavsett om det är hemsidor, appar eller system.

Som WordPress-utvecklare hos oss kommer du skapa skräddarsydda teman utifrån kundens behov. I början av ett projekt gör du kanske en förstudie för att fundera på bästa sättet att lösa vissa funktioner. Samtidigt jobbar designern på och när det är dags för överlämning kommer du in i bilden igen. Tillsammans går ni igenom hur hemsidan ska fungera och sen börjar ditt riktiga uppdrag - att få projektet att komma till liv!

Du kommer få möjlighet att skapa nya projekt i team tillsammans med våra designers och projektledare, men även vara med och ta fram nya lösningar för befintliga kunder. Gemensamt med teamet kommer du bidra till att utveckla dagens och framtidens tekniska lösningar. Och som alltid är vårt mål att göra det på ett sätt som underlättar för kunderna. We simplify tech - det är vad vi står för!

Vem du är:

Mer än 2 års erfarenhet av PHP, HTML/CSS, WordPress & WooCommerce

Utåtriktad & social

Lösningsorienterad

Ansvarstagande

Självgående

Vad du kommer jobba med:

Utveckling av skräddarsydda webblösningar i WordPress, Woocommerce & Gatsby.js

Drift och support av befintliga kundprojekt

Påverka alla delar i ett projekt från byggande, test, deploy och drift

Coachning av juniora utvecklare

Sök jobbet genom att klicka på den svarta knappen här intill. Då kommer du till vår rekryteringsplattform. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår HR-chef Ami Gustafsson på 070-974 96 41 eller ami@qte.se.

Omfattning

Heltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

Omgående

Ansök här!

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Var delaktig i vår tillväxtresa och påverka din arbetsmiljö

Läs mer

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Viljan att utvecklas är något som förenar oss alla på qte. Vi växer och motiveras av att utmanas. Vi tror på dig och ger dig uppgifter som tar dig till nästa nivå.

Gemenskap

Att vi tycker om att hänga med varandra är en nyckel till att vi trivs på jobbet. Trots att många jobbar remote har vi en varm och välkomnande stämning med mycket skämt och positiv energi. Dessutom håller vi qte days varje månad då så många som möjligt kommer till Stockholm för att jobba ihop från kontoret.

Påverkan

Tillsammans tar vi qte framåt och du är delaktig i vår tillväxtresa. Engagera dig i rekryteringarna, kom med idéer för att förbättra arbetsprocessen eller dela med dig av din expertis i våra qte sessions.

Årliga events

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi åker på vår stora konferens som går till hemlig destination och avslutar förstås året med ett julbord. Vi har också åkt på vår första skidresa som definitivt kommer bli en årlig tradition.

Sociala happenings

Förutom onsdagslunch och fredagsfrukost ses vi gärna på AW (ibland digitala, ibland på kontoret) och uppmuntrar våra qte:ies att själva ta initiativet till dem. Laserdome eller gokartbana? Vi säger ja till allt!

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech! Det ingår ett abonnemang med fri surf som gör det möjligt för dig att jobba varifrån du vill.

Friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år). Du får också en heltäckande sjukvårds- och livförsäkring som ger dig snabb hjälp om du så behöver specialiserad läkarvård eller vill prata med en psykolog.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.