PHP/Wordpress-utvecklare

Om jag säger egna teman, ACF och Klarna-checkout, vad säger du då? Om du hänger med i samtalet utan bekymmer är du nog precis den vi söker! Just nu letar vi nämligen efter dig som har erfarenhet av att bygga egna teman i Wordpress, och som förhoppningsvis har jobbat en del med Woocommerce också. Hos oss kommer du både jobba med vidareutveckling, vara ansvarig utvecklare för nya projekt och så småningom coacha våra juniora utvecklare.

Vi är en techbyrå med bred teknisk kompetens som brinner för digitala projekt av alla dess slag. qte har funnits sedan 2018 och vi är idag 25 heltidsanställda och växer snabbt. Vårt uppdrag är att omvandla våra kunders drömmar till digitala produkter, oavsett om det är hemsidor, appar eller system.

Som Wordpress-utvecklare hos oss kommer du skapa skräddarsydda teman utifrån kundens behov. I början av ett projekt gör du kanske en förstudie för att fundera på bästa sättet att lösa vissa funktioner. Samtidigt jobbar designern på och när det är dags för överlämning kommer du in i bilden igen. Tillsammans går ni igenom hur hemsidan ska fungera och sen börjar ditt riktiga uppdrag - att få projektet att komma till liv!

Du kommer få möjlighet att skapa nya projekt i team tillsammans med våra designers och projektledare, men även vara med och ta fram nya lösningar för befintliga kunder. Gemensamt med teamet kommer du bidra till att utveckla dagens och framtidens tekniska lösningar. Och som alltid är vårt mål att göra det på ett sätt som underlättar för kunderna. We simplify tech - det är vad vi står för!

Vem du är:

Mer än 2 års erfarenhet av PHP, HTML/CSS, Wordpress & Woocommerce

Utåtriktad & social

Lösningsorienterad

Ansvarstagande

Självgående

Vad du kommer jobba med:

Utveckling av skräddarsydda webblösningar i Wordpress, Woocommerce & Gatsby.js

Drift och support av befintliga kundprojekt

Påverka alla delar i ett projekt från byggande, test, deploy och drift

Coachning av juniora utvecklare

Sök gärna jobbet direkt via den lila knappen här intill. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD Jonatan Arnlund på 0733-220455 eller jonatan@qte.se.

Omfattning

Heltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

Flexibel

Ansök här

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär en härlig kombination av fördelarna med att ha full flexibilitet, men samtidigt en fast anställning. Hos oss får du de resurser och verktyg som krävs för din personliga utveckling.

Var med och bidra till en digital omgivning genom coola webb och appprojekt.

Läs mer

Flexibilitet – Jobba var och när du vill

Utveckling - Trygg miljö där du kan utvecklas som individ

Gemenskap - Trots att vi jobbar remote tycker vi om att ses

Påverkan - Platt organisation med högt i tak (på riktigt)

Dina framtida kollegor:

Vad du kan se fram emot hos qte:

Flexibelt arbetssätt

Alla qte:ies har tillgång till en flexibel timbank som de själva styr över. Här har du möjlighet att spara övertid och nyttja den vid ett senare tillfälle. Kanske ta en långhelg?

Utveckling

Kontinuerlig personlig utveckling är en viktig grundsten i vår mentalitet. Får man möjlighet att konstant utvecklas som individ så är sannolikheten också stor att man trivs på jobbet.

Gemenskap

Trots att vi jobbar remote, eller kanske just därför, värdesätter vi tid tillsammans. AW:s, luncher & frukostar är en given del av vår vardag!

Påverkan

På qte har vi en platt organisation och högt i tak (på riktigt). Detta gör att du som individ har stor möjlighet att påverka allt runt omkring dig.

Fullt friskvårdsbidrag

Vi värdesätter rörelse och hälsa. Därför stöttar vi alla våra qte:ies med fullt friskvårdsbidrag (5.000 kr/år).

MacBook & iPhone

Den senaste tekniken är en självklarhet hos oss. Grymma verktyg är grunden för att skapa bra tech!

Sjukvårdsförsäkring

Med en heltäckande sjukvårdsförsäkring kan du känna dig helt trygg. Oavsett om du behöver specialiserad läkarvård eller hjälp av en psykolog så täcker vår försäkring kostnaden.

Extra pension

Pensionen kan kännas långt bort... men den är nog så viktig! Därför gör vi extra pensionsavsättningar till alla qte:ies.

Sociala happenings

Flera gånger om året ser vi till att samla hela teamet för att umgås och ha roligt tillsammans. Det är allt från konferenser till den årliga sommarfesten och julbordet. Det ryktas om en kommande skidresa också...