PHP/WordPress-utvecklare

Om jag säger egna teman, ACF och Klarna-checkout, vad säger du då? Om du hänger med i samtalet utan bekymmer är du nog precis den vi söker! Just nu letar vi nämligen efter dig som har erfarenhet av att bygga egna teman i WordPress, och som förhoppningsvis har jobbat en del med WooCommerce också. Hos oss kommer du både jobba med vidareutveckling, vara ansvarig utvecklare för nya projekt och så småningom coacha våra juniora utvecklare.

Omfattning

Heltid

Plats

Kontor i Stockholm eller remote

Lön

Enligt överenskommelse

Start

Omgående

Ansök här

På qte jobbar strax över 50 problemlösare som hjälper företag att boosta sina affärer med hjälp av tech. Vi skräddarsyr digitala lösningar som tar företagen framåt, och gör allt från mobilapplikationer till komplexa it-system. Förra året stod vi som vinnare av en Di-gasell och blev dessutom utsedda till Sveriges 8:e bästa arbetsplats, vilket vi är oerhört stolta över. Här jobbar bland andra utvecklare, designers, strateger och projektledare, och nu vill vi utöka våra teams med fler PHP-utvecklare.

Vi letar efter dig som redan jobbat minst två år med WordPress och har förståelse för vilka möjligheter som finns med plattformen. Om du också arbetat med andra CMS och behärskar headless CMS är det en bonus. Vi tror att du är bekväm med att kommunicera med kunder och har modet att vara den vägledande hjälpen de behöver. Vi väntar oss att du är en problemlösare som ser tech som ett sätt att lösa kundens utmaningar.

Som WordPress-utvecklare hos oss kommer du skapa skräddarsydda teman utifrån kundens behov, med unik design som dina designerkollegor skapat. I början av ett projekt kanske du gör en förstudie för att bena ut hur den nya webbplatsen ska byggas, och när det är dags för utveckling kommer du tillsammans med ditt team ansvara för hur det görs med stort självbestämmande för hur ni vill jobba och fördela uppgifterna. När projektet är lanserat fortsätter ditt team ha ansvaret för vidareutveckling och att jobba proaktivt med våra kunder som ni nu lärt känna.

Som anställd på qte handlar jobbet om mycket mer än bara jobb. Vi är en arbetsplats där du utmanas, utvecklas och har roligt tillsammans med dina kollegor. Många väljer att börja hos oss tack vare den välkomnande, avslappnade stämningen vi har, som du känner av direkt när du besöker oss. Vi vill vara en arbetsplats som vi själva vill jobba på, och det innebär bland annat att vi jobbar när och var vi vill och att vi arrangerar (frivilliga) gemensamma aktiviteter varje månad. Vi är inte Sveriges 8:e bästa arbetsplats utan anledning!

Vi tror att du:
 • Har mer än 2 års erfarenhet av PHP, HTML/CSS, WordPress & WooCommerce
 • Är social och trivs med att jobba i team
 • Har bra kommunikationsförmåga
 • Är lösningsorienterad
 • Har förmåga att självständigt felsöka och lösa tekniska problem
 • Är bekväm med att kommunicera på svenska till kunder och kollegor
Vad du kommer jobba med:
 • Utveckla och underhålla WordPress-webbplatser, inklusive att skapa anpassade teman och plugin-lösningar
 • Implementera och förbättra e-handelslösningar med hjälp av WooCommerce
 • Kundkontakt, där du är med i möten med kunder för att förstå behov och förklara hur den nya webbplatsen fungerar
 • Bygga responsiva och användarvänliga gränssnitt med React
 • Optimera webbplatsprestanda och lösa prestandaproblem
 • Samarbete med ditt team, där du bollar funktionalitet med designers och stöttar dina utvecklarkollegor
 • Drift och support av befintliga kundprojekt
 • Påverka alla delar i ett projekt från byggande, test, deploy och drift
 • Coachning av juniora utvecklare

Sök jobbet genom att klicka på den svarta knappen här intill. Då kommer du till vår rekryteringsplattform. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår HR-chef Ami Gustafsson på 070-974 96 41 eller ami@qte.se.

9.6 av 10 i medarbetarnöjdhet

Enligt vår senaste medarbetar-undersökning gjort av Great place to work.

Sveriges 7:e bästa arbetsplats

Tack vare våra fina resultat blev vi den 7:e bästa arbetsplatsen 2024 bland organisationer med upp till 49 medarbetare.

Frågor om tjänsten?

Ami Gustafson

HR-chef

Kunder du kan få jobba med

Vi vill arbeta där vi gör som mest nytta - där tech verkligen betyder något. Därför jobbar vi med företag som delar vår tro på tech. De som ser värdet i en teknisk investering, eller de vars affärsidé kretsar kring den tekniska produkten.

Att jobba på qte

Att jobba på qte innebär att jobba som det passar dig bäst. Vi tar flexibilitet på största allvar och du kan välja både var och när du jobbar. Du har också stor möjlighet att påverka vad du jobbar med så du utvecklas i en riktning som lockar dig. Vi tror att ett jobb som är både på dina och våra villkor är ett jobb du kommer trivas med!

Trots att många jobbar remote tycker vi om att ses och ser till att samla gänget flera gånger om året. Välkommen till oss!

Berättelser från insidan

Hur är det egentligen att jobba på qte? Få svar av de som vet det allra bäst - dina framtida kollegor!

Kontakt
Oskar Råhlén

Grundare

Erik Terngård

Försäljningsansvarig

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

hej@qte.se

Vinnare av Di-gasell 2023

Sveriges 7:e bästa arbetsplats 2024

Finalister i publishingpriset 2023

UC Guld