Ta hjälp av en konsult

Behöver ni extra stöd? Vi har tillgängliga JavaScript-utvecklare redo att stötta er i webb- och apputveckling. Dessutom har vi UX- och UI-designers som ser till att det ni gör både är estetiskt tilltalande och ger en bra användarupplevelse. Våra passionerade konsulter har god erfarenhet och strävar alltid efter att skapa så stort värde för din verksamhet som möjligt.

Konsulter inom JavaScript

Vi har lång erfarenhet av bemanning av utvecklare med fokus på webb- och apputveckling i JavaScript. Vi jobbar gärna med ramverk som React, React Native och Node.JS. Vi erbjuder flexibla upplägg och drivna, resultatfokuserade konsulter med goda omdömen från tidigare kunder.

Konsulter inom User Experience (UX)

Våra UX-konsulter ser till att sätta användaren i centrum. Genom analyser, research och tester förbättras användarupplevelsen under en iterativ process. Oavsett om fokus ligger på att öka konvertering eller förenkla flöden står våra konsulter till tjänst för skapa den bästa möjliga digitala upplevelsen.

Konsulter inom User Interface (UI)

Bra tech är snygg tech! Våra duktiga UI-konsulter hjälper till att höja standarden på alla typer av digitala lösningar. Vi älskar estetiskt tilltalande webb- och applösningar och vet hur stor skillnad designen har för intrycket av slutresultatet.

Anders, Konsult inom Utveckling:

“Det är kul att kunnabidra med sin expertisi många olika projekt och hjälpa till attlyfta fram möjligheternasom finns inom digitalisering.”

Några av våra fantastiska kunder

Behöver du en konsult?

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Vi svarar gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om hur vi jobbar. Skicka ett mail så kontaktar vi dig!

Skicka ett mail

Jag samtycker till behandlingen av mina personuppgifter och godkänner villkoren i qte:sprivacy policy

Psst! Du kan också kontakta vår vd Jonatan Arnlund direkt här:
jonatan@qte.se073-322 04 55