Ta hjälp av en konsult

Behöver ni extra stöd? Oavsett om ni behöver förstärkning inom utveckling, design eller projektledning har vi tillgängliga konsulter med goda erfarenheter av att snabbt anpassa sig till nya verksamheter. Med en konsult kan du få tillgång till den expertkompetens som ni saknar, eller snabbt stärka upp ert team med en till kollega utan att gå igenom en långdragen rekryteringsprocess.

Konsulter inom utveckling

Vi har lång erfarenhet av bemanning av utvecklare med fokus på webb- och apputveckling. Våra drivna konsulter blir snabbt självgående och fokuserar på att skapa största möjliga värde för er verksamhet. Vi har ett brett nätverk av konsulter inom många olika utvecklingsspråk och kan matcha ihop ditt uppdrag med rätt konsult utifrån dess expertis.

Konsulter inom User Experience (UX)

Våra UX-konsulter ser till att sätta användaren i centrum. Genom analyser, research och tester förbättras användarupplevelsen under en iterativ process. Oavsett om fokus ligger på att öka konvertering eller förenkla flöden står våra konsulter till tjänst för skapa den bästa möjliga digitala upplevelsen.

Konsulter inom User Interface (UI)

Bra tech är snygg tech! Våra duktiga UI-konsulter hjälper till att höja standarden på alla typer av digitala lösningar. Vi älskar estetiskt tilltalande tech och vet hur stor skillnad designen har för intrycket av slutresultatet. Självklart görs designen enligt er grafiska profil, eller så kan våra konsulter hjälpa till att ta fram en helt ny visuell identitet för er produkt.

Anders, Konsult inom Utveckling:

“Det är kul att kunnabidra med sin expertisi många olika projekt och hjälpa till attlyfta fram möjligheternasom finns inom digitalisering.”

Några av våra fantastiska kunder

Behöver du en konsult?

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Vi svarar gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om hur vi jobbar. Skicka ett mail så kontaktar vi dig!

Send a Email

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här:
jonatan@qte.se073-322 04 55