Branschvinnare 2022

Branschvinnare 2022

Apputveckling

Apputveckling är ett relativt brett begrepp, men oroa dig inte, vi guidar dig hela vägen! Vi pratar om tre olika typer av appar: native (för iOS & Android), progressiva webbappar (PWA) eller hybrid. Vi hjälper dig att hitta rätt väg för att nå dina mål och samtidigt uppfylla dina användares behov.

Rådgivning

UI/UX-design

Utveckling

Lansering

24duty
Phrio
24duty

Native eller webbapp?

Valet mellan att bygga en native app (för smartphones) eller att bygga en webbapp (PWA) är inte alltid helt enkelt. För att ta rätt beslut är det viktigt att förstå användarnas behov, appens syfte och de olika alternativens möjligheter och begränsningar. Här guidar vi dig rätt!

Hybridapp

Ibland är det svårt att välja mellan en webbapp och en native app. Kanske är dina användares krav så komplexa att båda delar krävs? Då är en hybridapp rätt väg att gå! Genom att utveckla i moderna ramverk möjligörs en kombinerad lösning som bygger på en och samma kodbas både för webb och mobil.

Skräddarsydd design

Bra tech ska också vara snygg tech. Oavsett hur smart och funktionell din app är kommer den inte långt utan en bra design. Det är designen som gör att ditt företag skapar precis det intryck du hoppas på. Det är den som gör att din produkt känns som du. Tur då att vi alltid gör design från grunden på qte. I varje projekt börjar vi från en helt blank canvas och skapar design som är skräddarsydd för dig och din apps behov.

UX och beteendeanalys

Design är inte bara dekoration. Design handlar om att göra strategiska val och skapa en layout och ett flöde som underlättar för användaren. Det är designen som guidar användaren så att funktionerna kommer till sin rätt. Vi har en välbeprövad UX-process för dig som vill lära känna din användare på djupet innan du sätter igång ditt projekt.

Ramverk

Ett ramverk finns till för att förenkla och effektivisera utvecklingen. Det finns en uppsjö av ramverk anpassade för olika behov, men de största för apputveckling i JavaScript är React, React Native och Flutter.

App Store & Google Play

För att kunna lansera en native app för smartphones krävs att den finns tillgänglig på App Store och Google Play. Vi hjälper dig med processerna som krävs för att registrera sig och vi har stor erfarenhet av lansering och livesättning.

Hosting

Vi hjälper dig att välja en passande hostingleverantör. Du kan också välja att hosta din app direkt hos oss. Med direkttillgång till kodbas och servrar kan vi snabbt åtgärda eventuella önskemål.

Support

När du får nya idéer och vill vidareutveckla din app står vi redo. Hos oss kan du få support och snabb hjälp även efter den första releasen. Med ett supportavtal har du garanterade timmar till ditt förfogande varje månad som du kan använda bäst du vill.

Kompetenser

Antingen nöjer vi oss med en enkel app som gör det den ska, eller så kan vi använda smarta metoder och funktioner som gör den snäppet vassare. Vi har bred kompetens inom apputveckling och kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Här är ett urval av våra kompetenser:

Användartester

arkitektur

api management

benchmarking

cloud storage

continuous deployment (CD)

continuous integration (CI)

flowcharts

javascript

klickbar mockup

kravhantering

microservices

projektledning

rådgivning

testning

ui-design

utbildning

ux-design

wireframes

Vill du veta mer?

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Vi svarar gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om hur vi jobbar. Skicka ett mail så kontaktar vi dig!

Send a Email

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här:
jonatan@qte.se073-322 04 55