Starta ett projekt

Inget projekt är det andra likt. Så blir det när vi en dag jobbar med mäklare och nästa dag med medicin. Våra projekt sträcker sig från enkla hemsidor till stora appar och system. Som techbyrå är vår specialitet att ta oss an de lite mer tekniskt krävande uppdragen och vi sätter gärna tänderna i en knepig integration.

Vår expertis

Apputveckling

Oavsett om du behöver en native-app, webbapp eller en hybridapp har vi lösningen för dig. Vi är med dig hela vägen från första skiss till lansering av appen.

Läs mer

Webbutveckling

Vi erbjuder en helheltslösning för dig som vill skapa ny webb. Teknisk rådgivning, skräddarsydd design, utveckling och hosting är grunden. Sen kan vi ta det hur långt du vill!

Läs mer

Automatisering & integrationer

En viktig del i en lyckad techprodukt är hur den fungerar bakom kulisserna. Genom att digitalisera och automatisera processer underlättar vi både för dig och dina kunder.

Läs mer

UI/UX-design

Bra tech är snygg tech brukar vi säga. På qte har vi duktiga designers som ser till att din nya produkt är genomtänkt, välfungerande och ser riktigt bra ut.

Läs mer

Att driva ett projekt med qte

Att anlita qte innebär att du anlitar en helhetsleverantör. Vi hjälper er från första pappersskiss till en färdig och lanserad app eller hemsida. Därefter kan vi också sköta hosting och vidareutveckling av er produkt.

1

Förstudie och uppstart

Vad är syftet med att göra om din hemsida? Vad är målet med den nya appen du vill skapa? Vilka utmaningar kommer vi stöta på? När vi startar ett nytt projekt börjar vi med att göra en förstudie där vi specificerar era behov och förväntningar. Vi bollar idéer och skapar en bild av vad vi ska åstadkomma tillsammans och framför allt lär vi känna er och er vision på djupet så vi kan fatta välgrundade beslut och göra smarta val.

2

UI- och UX-design

Nu börjar projektet komma till liv och du får se de första utkasten av din produkt. Här designas både hur användaren ska röra sig i produkten och hur den ska se ut. Flödesschema, känsla, koncept. Vi jobbar fram designen i flera iterationer och du är med och ger feedback under hela resans gång.

3

Utveckling & testning

När det är dags att börja koda kan du luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet. Vi bygger upp projektet och nästa gång du ser det kommer det inte bara se bra ut - du kommer kunna interagera med det också. När bygget är klart och allt content är på plats gör vi gemensamt tester och ser till att allt är 100% redo inför livesättningen. Sen kör vi!

4

Leverans och vidareutveckling

Den stora dagen är kommen då vi ska lansera och livesätta ditt projekt. Vi hjälper er att omdirigera den gamla sidan till den nya och flytta över den till önskad hostingleverantör. Är det en app som lanseras hjälper vi er självklart att få ut den i App Store och Google Play.

Vårt mål är att vara en långsiktig partner och därför hjälper vi gärna till med kontinuerlig utveckling av din produkt. Vi erbjuder dessutom hosting och löpande uppdateringar.

Se våra tidigare projekt

Vi har jobbat med allt från läxhjälp till sportbilar, så vi har troligtvis erfarenhet också från din bransch. Ta en titt på fler case eller hör av dig om du vill ta reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans!

Bra att veta

När man ska skapa en ny digital produkt är det många frågor man ställs inför. Det finns många vägar att gå och det kan vara svårt att veta vad som är bäst i alla lägen. Vi ser rådgivning som en viktig del av vår service och kommer guida dig rätt i teknikdjungeln. Här är svar på några vanliga frågor och funderingar du kanske har inför uppstarten av ditt projekt.

Responsivt? - Självklart!

Alla hemsidor som byggs idag ska vara responsiva så de anpassas efter olika skärmstorlekar. Det är en självklarhet att man bygger hemsidor på det viset idag, så du kan vara säker på att du får en responsiv hemsida av oss!

Hosting

Vi hjälper dig att välja en passande hostingleverantör. Du kan också välja att hosta din webbplats direkt hos oss. Med direkttillgång till din kodbas och servrar kan vi snabbt åtgärda eventuella önskemål.

Compliance

GDPR, användarpolicy, personuppgifter - låter det krångligt? Vi guidar dig mellan dessa begrepp och hjälper till att få alla nödvändigheter på plats som krävs för att din digitala produkt ska uppfylla alla lagar och regler.

Analys

Data är nyckeln till att förstå digitala produkter. Vi hjälper till att ta fram en strategi för att titta på rätt data och visar hur ni ska följa den för att få insikter i realtid.

Tillgänglighet

För att en digital produkt ska kunna användas av alla människor, oavsett eventuella funktionsvariationer, finns det vissa riktlinjer man bör följa. Vi har god kunskap inom WCAG och kan bygga produkter som uppfyller dessa riktlinjer både inom design och utveckling.

Content

Vi kan hjälpa dig exportera innehållet från din nuvarande hemsida eller app för att smidigt få in det i den nybyggda lösningen. Om du hellre vill ta fram nytt material har vi duktiga skribenter vi kan rekommendera.

Vill du veta mer?

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Vi svarar gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om hur vi jobbar. Skicka ett mail så kontaktar vi dig!

Send a Email

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här:
jonatan@qte.se073-322 04 55