Gasellvinnare 2023

Gasellvinnare 2023

Automatisering & integrationer

En viktig del i en lyckad techprodukt är hur den fungerar bakom kulisserna. Genom att digitalisera och automatisera processer underlättar vi både för dig och dina kunder. En genomtänkt arkitektur som integrerar dina olika affärssystem blir en avgörande framgångsfaktor för din nya produkt.

Ta första steget
Kom igång redan idag!

Boka 30 minuters kostnadsfri rådgivning med oss för att få våra tips och ta reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Jonatan Arnlund
Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här:

Vad behöver du automatisera?

Nästan alla projekt innefattar systemutveckling av något slag. Ibland kretsar hela affärsidén kring ett väl genomtänkt system och ibland är det integrationer som bara syns på baksidan men har stor effekt på medarbetarnas vardag. Här kan du läsa om några case där integrationer varit avgörande.

Tech som förenklar

Digitalisera och automatisera

Ge dina trögflytande, manuella processer en digital transformation! Med tekniska lösningar kan vi automatisera processer så er affär bedrivs mer effektivt och vardagen förenklas både för era medarbetare och kunder. Varje gång du tänker "Det här borde kunna ske automatiskt" kan det förmodligen det.

"Jag drivs av att hitta smarta lösningar på komplexa problem med hjälp av tech."

OSKAR, GRUNDARE OCH COO

Integrationer

Det finns mycket att vinna på att koppla samman era olika system och tjänster. Genom att automatisera överföringen av information från en tjänst till en annan minskar det manuella arbetet, ni underlättar för era medarbetare och frigör tid till annat. En vanlig typ av integration är att implementera betal- eller verifieringstjänster som Swish och BankID.

BankID

Många företag i Sverige använder BankID för att låta sina kunder verifiera sig på ett säkert sätt. Eftersom det är så etablerat idag är det en bra lösning som både företag och dess kunder redan är bekanta med att använda och känner förtroende till. Vi hjälper dig att integrera BankID i din produkt!

SPAR

En annan vanlig integration är att hämta in person- och adressinformation från SPAR, statens personadressregister. Det används t.ex. när man ska köpa något online och först fyller i sitt person- och postnummer, för att därefter få resten av uppgifterna ifyllda automatiskt.

Betallösningar

Med en välkänd betalleverantör skapar du förtroende och underlättar för dina kunder att genomföra sitt köp. Vi väger för- och nackdelar mellan de olika alternativen och hjälper dig att integrera den i din produkt. Klarna, Swish, Svea, Qliro eller kanske ett mer avancerat betalflöde eller med hjälp av Stripe?

Bokföring

Bokföring är något som med stor fördel kan automatiseras. Istället för att manuellt överföra uppgifter kan du koppla samman din e-handel med ditt bokföringssystem eller ERP-system så uppgifterna förs över automatiskt.

"Med hjälp av teknik kan vi komma in och effektivisera för att göra stor skillnad."

Elve, utvecklare

CRM-system

För att hålla kontakten med de leads din produkt genererar är det smidigt att koppla ihop den med ditt CRM-system. Det är ett viktigt verktyg för både marknad- och säljteamet som gör det möjligt att förvalta och upprätthålla kontakten med era potentiella kunder. Vi kan hjälpa er att integrera systemet på den nivå som passar er, antingen en enkel prenumeration på nyhetsbrev eller skräddarsydda kommunikationsflöden för olika typer av användare.

Vill du veta mer?

Är du redo att sätta igång eller vill du höra lite mer om hur vi jobbar? Boka ett introduktionsmöte med oss så tar vi reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans!

  • 30 minuter videomöte (eller kom till kontoret om du vill!)
  • Ställ dina frågor och få våra tips
  • Självklart är det kostnadsfritt
Ta första steget
Kom igång redan idag!

Boka 30 minuters kostnadsfri rådgivning med oss för att få våra tips och ta reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Jonatan Arnlund
Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här: