Webbutveckling

När du skapar en ny webbplats med qte får du en helt skräddarsydd lösning. Efter att ha djupdykt i dina behov och önskemål gör vi en design från grunden som sedan byggs på det sätt som passar just din produkt bäst. Vi är med hela vägen från första skiss till lansering, och stannar gärna som din långsiktiga partner därefter.

Rådgivning

UI/UX-design

utveckling

Hosting

Sa någon JavaScript?

Vi tenderar att välja en JavaScript-baserad lösning när vi utvecklar nya webbprojekt. Fördelarna är att det är snabbt, smidigt och flexibelt. Vi har god erfarenhet av Gatsby, React och headless CMS av alla dess slag.

E-handel

Vill du göra affär av din webb? Då kan vi hjälpa dig att utveckla en e-handel! Tillsammans sätter vi en strategi och arkitektur som motsvarar dina målsättningar. Därefter hjälper vi till med integrationer av betallösningar, fraktsystem, ERP och dylikt för att du ska lyckas med din digitala affär.

Teknisk SEO

En stor del i sökmotoroptimering måste ske redan när man bygger en hemsida. Det är så vi bygger alla våra projekt så du kommer få den grundläggande, tekniska optimeringen automatiskt. Den andra delen handlar om att optimera texterna för de sökord du vill synas på. Om ni behöver hjälp att skriva sökmotoroptimerade texter kan vi rekommendera experter som fixar det åt er.

Skräddarsydd design

Bra tech ska också vara snygg tech. Oavsett hur smart och funktionell din hemsida är kommer den inte långt utan en bra design. Det är designen som gör att ditt företag skapar precis det intryck du hoppas på. Det är designen som gör att din produkt känns som du. Tur då att vi alltid gör design från grunden på qte. I varje projekt börjar vi från en helt blank canvas och skapar design som är skräddarsydd för dig och din hemsidas behov.

UX och beteendeanalys

Design är inte bara dekoration. Design handlar om att göra strategiska val och skapa en layout och ett flöde som underlättar för användaren. Det är designen som guidar användaren så att funktionerna kommer till sin rätt. Vi har en välbeprövad UX-process för dig som vill lära känna din användare på djupet innan du sätter igång ditt projekt.

Hosting

Vi hjälper dig att välja en passande hostingleverantör. Du kan också välja att hosta din webbplats direkt hos oss. Med direkttillgång till din kodbas och servrar kan vi snabbt åtgärda eventuella önskemål.

“Är det mobilanpassat?”

JA! Denna fråga borde man inte behöva ställa längre, för det är en självklarhet att man bygger hemsidor så idag. Men den frågan får vi titt som tätt och faktum är att en icke-responsiv hemsida är en vanlig och absolut tillräcklig anledning till att man väljer att göra om sin hemsida. Du kan vara trygg i att vi bygger hemsidor som anpassar sig till alla olika skärmstorlekar.

Support

Om du får nya idéer och vill vidareutveckla din hemsida så står vi redo. Hos oss kan du få support och snabb hjälp även efter att hemsidan är lanserad. Med ett supportavtal har du garanterade timmar till ditt förfogande varje månad som du kan använda bäst du vill.

Kompetenser

Man kan välja att hålla sin webbsida enkel, eller så vill man göra motsatsen. Det finns massvis med möjligheter att använda smarta metoder och funktioner som hjälper dig förstå dina användare och i långa loppet ger dig en bättre webbplats. Här är ett urval av det vi kan erbjuda inom webbutveckling:

Användartester

api management

Arkitektur

benchmarking

betalningslösningar

dataanalys

digital strategi

flowcharts

headless cms

hosting

javascript

kravhantering

projektledning

rådgivning

Shopify

statistik

Support

testning

tillgänglighet/Wcag

ui-design

ux-design

wireframes

woocommerce

wordpress

Se våra tidigare webbprojekt

Vi har jobbat med allt från läxhjälp till sportbilar, så vi har troligtvis erfarenhet också från din bransch. Ta en titt på fler case eller hör av dig om du vill ta reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans!

Bra att veta om webbutveckling

När man ska skapa en ny webbplats är det många frågor man ställs inför. Det finns många vägar att gå och det kan vara svårt att veta vad som är bäst i alla lägen. Vi ser rådgivning som en viktig del av vår service och kommer guida dig rätt i teknikdjungeln. Här är svar på några vanliga frågor och funderingar du kanske har inför uppstarten av ditt projekt.

Hur lång tid tar det att skapa en hemsida?

Den kortaste deadline vi brukar acceptera för en hel hemsida är två månader. Det ger oss tid till att testa olika designförslag, utveckla webbplatsen och sedan testa den grundligt innan den lanseras. En viktig del i arbetet med att ta fram en ny hemsida är allt innehåll den ska fyllas med. För att skynda på processen rekommenderar vi dig att börja förbereda det nya innehållet så snabbt som möjligt.

Vad kostar en ny hemsida?

En ny hemsida kan kosta från 50.000 till flera hundra tusen. Det beror helt och hållet på hur avancerad den ska vara. Ju fler funktioner och integrationer, desto högre prislapp. Vi hjälper dig gärna att prioritera rätt så du får maximal nytta för din budget.

Vilka CMS kan vi använda?

Vi kan koppla ihop din hemsida med valfritt redigeringssystem, men om vi får välja använder vi oftast WordPress eller Strapi. Om du vill kan du behålla det CMS du redan använt så att övergången till den nya webbplatsen blir smidig.

Vilken teknik är bäst att använda?

Vi röstar för att man ska dra nytta av den senaste tekniken, så länge det är ett säkert och hållbart kort. En ny webbplats är en investering som ska hålla länge så vi baserar våra tekniska rekommendationer både på långsiktigheten och de tekniska fördelarna man får här och nu.

Vill du veta mer?

Behöver du någon som lotsar dig igenom den digitala världen? Vi svarar gärna på dina frågor, guidar dig eller berättar mer om hur vi jobbar. Skicka ett mail så kontaktar vi dig!

Skicka ett mail

Jag samtycker till behandlingen av mina personuppgifter och godkänner villkoren i qte:sprivacy policy

Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här:
jonatan@qte.se073-322 04 55