Gasellvinnare 2023

Gasellvinnare 2023

Webbutveckling

Din webb är ett ovärderligt verktyg för ditt företag och det är viktigt att den blir riktigt bra. Göra ett gott intryck, öka försäljningen och bygga förtroende – din webbplats har mycket att leva upp till!

Oavsett vad ditt mål är kommer vi vägleda dig till bästa sättet att förverkliga din vision. Vi är med hela vägen från första skiss till lansering, och stannar gärna som din långsiktiga partner därefter.

Ta första steget
Kom igång redan idag!

Boka 30 minuters kostnadsfri rådgivning med oss för att få våra tips och ta reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Jonatan Arnlund
Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här:

Vad ska webbplatsen göra för dig?

Från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar – vi är redo för det mesta när det kommer till webbutveckling. Vi tar oss an både små och stora projekt och som techbyrå kan vi också lösa det mer tekniskt utmanande. Vi hjälper dig koppla ihop system med varandra och få dem att interagera med hemsidan automatiskt. Allt för att underlätta din vardag! Här kan du ta en titt på några olika typer av webbprojekt vi gjort:

Att skapa webb med qte

Alltid skräddarsytt

Det finns ingen “one size fits all” när det kommer till webben eftersom alla projekt har unika syften och förutsättningar. När vi skapar ett nytt projekt börjar vi med att djupdyka i dina behov och önskemål. Därefter arbetar vi fram en skräddarsydd design och teknisk lösning som byggs på det sätt som passar produkten bäst.

Vägledning

Vi ser rådgivning som en viktig del i vår service till dig. Med vår erfarenhet av webbutveckling är det vårt uppdrag att visa dig vägen framåt. Vi är aktiva medspelare som engagerar oss i din produkt, både när det kommer till produkten i fråga men också strategin bakom den. Förutom att vi ger våra rekommendationer kan du lita på att vi också säger till om det är något vi inte håller med om.

"Jag drivs av att hitta smarta lösningar på komplexa problem med hjälp av tech."

Oskar, grundare och COO

Flexibelt och redigerbart

För att din webbplats ska vara ett verktyg i din vardag är det viktigt att du kan arbeta med den på egen hand. Vi brukar föreslå lösningar där du enkelt själv kan redigera information och lägga till nya sidor när det behövs.

E-handel

Vill du göra affär av din webb? Då kan vi hjälpa dig att utveckla en e-handel! Tillsammans sätter vi en strategi och arkitektur som motsvarar dina målsättningar. Därefter hjälper vi till med integrationer av betallösningar, fraktsystem, ERP och dylikt för att du ska lyckas med din digitala affär. Vi har erfarenhet av alla de stora e-handelssystemen, men många väljer Woocommerce, Shopify eller Vendre. Tillsammans går vi igenom för- och nackdelar och hittar rätt väg för dig.

UX och användaren i fokus

Design är mer än bara dekoration. Det handlar om att designa en upplevelse (UX = user experience) och då behöver man utgå från användarnas behov och göra många tidiga tester. I detta skede designar vi produktens funktioner, flöden och navigation. Vi har en välbeprövad UX-process för dig som vill lära känna din användare på djupet innan du sätter igång ditt projekt.

"Mitt mål är att sätta användarupplevelsen i fokus samtidigt som jag bemöter kundens behov."

Sofie, designer

UI och estetisk touch

Bra tech ska också vara snygg tech. Vi vet hur stor skillnad UI-designen gör för intrycket av din produkt och våra designers är med redan från första mötet för att lära känna dig och din produkt på djupet. UI-designen är den estetiska designen som genom färg och form klär din produkt i rätt uniform så den känns som dig och ditt företag. Den ska förmedla rätt känsla och spegla varumärkets grafiska profil och personlighet. Vi utgår från en blank canvas och jobbar tillsammans fram rätt känsla i flera iterationer tillsammans med dig.

JavaScript <3

Vi tenderar att välja en JavaScript-baserad lösning när vi utvecklar nya webbprojekt. Fördelarna är att det är snabbt, smidigt och flexibelt. Vi har god erfarenhet av Gatsby, React och headless CMS av alla dess slag.

Teknisk SEO

En stor del i sökmotoroptimering måste ske redan när man bygger en hemsida. Det är så vi bygger alla våra projekt så du kommer få den grundläggande, tekniska optimeringen automatiskt. Den andra delen handlar om att optimera texterna för de sökord du vill synas på. Om ni behöver hjälp att skriva sökmotoroptimerade texter kan vi rekommendera experter som fixar det åt er.

Hosting

Vi hjälper dig att välja en passande hostingleverantör. Du kan också välja att hosta din webbplats direkt hos oss. Med direkttillgång till din kodbas och servrar kan vi snabbt åtgärda eventuella önskemål.

Support

Om du får nya idéer och vill vidareutveckla din hemsida så står vi redo. Hos oss kan du få support och snabb hjälp även efter att hemsidan är lanserad. Med ett supportavtal har du garanterade timmar till ditt förfogande varje månad som du kan använda bäst du vill.

Kompetenser

Man kan välja att hålla sin webbsida enkel, eller så vill man göra motsatsen. Det finns massvis med möjligheter att använda smarta metoder och funktioner som hjälper dig förstå dina användare och i långa loppet ger dig en bättre webbplats. Här är ett urval av det vi kan erbjuda inom webbutveckling:

Användartester

api management

Arkitektur

benchmarking

betalningslösningar

dataanalys

digital strategi

flowcharts

headless cms

hosting

javascript

kravhantering

projektledning

rådgivning

Shopify

statistik

Support

testning

tillgänglighet/Wcag

ui-design

ux-design

wireframes

woocommerce

wordpress

Bra att veta om webbutveckling

När man ska skapa en ny webbplats är det många frågor man ställs inför. Det finns många vägar att gå och det kan vara svårt att veta vad som är bäst i alla lägen. Vi ser rådgivning som en viktig del av vår service och kommer guida dig rätt i teknikdjungeln. Här är svar på några vanliga frågor och funderingar du kanske har inför uppstarten av ditt projekt.

Hur lång tid tar det att skapa en hemsida?

Den kortaste deadline vi brukar acceptera för en hel hemsida är två månader. Det ger oss tid till att testa olika designförslag, utveckla webbplatsen och sedan testa den grundligt innan den lanseras. En viktig del i arbetet med att ta fram en ny hemsida är allt innehåll den ska fyllas med. För att skynda på processen rekommenderar vi dig att börja förbereda det nya innehållet så snabbt som möjligt.

Vad kostar en ny hemsida?

En ny hemsida kan kosta från 50.000 till flera hundra tusen. Det beror helt och hållet på hur avancerad den ska vara. Ju fler funktioner och integrationer, desto högre prislapp. Vi hjälper dig gärna att prioritera rätt så du får maximal nytta för din budget.

Vilka CMS kan vi använda?

Vi kan koppla ihop din hemsida med valfritt redigeringssystem, men om vi får välja använder vi oftast WordPress eller Strapi. Om du vill kan du behålla det CMS du redan använt så att övergången till den nya webbplatsen blir smidig.

Vilken teknik är bäst att använda?

Vi röstar för att man ska dra nytta av den senaste tekniken, så länge det är ett säkert och hållbart kort. En ny webbplats är en investering som ska hålla länge så vi baserar våra tekniska rekommendationer både på långsiktigheten och de tekniska fördelarna man får här och nu.

Är det mobilanpassat?

JA! Denna fråga borde man inte behöva ställa längre, för det är en självklarhet att man bygger hemsidor så idag. Men den frågan får vi titt som tätt och faktum är att en icke-responsiv hemsida är en vanlig och absolut tillräcklig anledning till att man väljer att göra om sin hemsida. Du kan vara trygg i att vi bygger hemsidor som anpassar sig till alla olika skärmstorlekar.

Vill du veta mer?

Är du redo att sätta igång eller vill du höra lite mer om hur vi jobbar? Boka ett introduktionsmöte med oss så tar vi reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans!

  • 30 minuter videomöte (eller kom till kontoret om du vill!)
  • Ställ dina frågor och få våra tips
  • Självklart är det kostnadsfritt
Ta första steget
Kom igång redan idag!

Boka 30 minuters kostnadsfri rådgivning med oss för att få våra tips och ta reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Jag godkänner villkoren i qte:spersonuppgiftspolicy.

Jonatan Arnlund
Psst! Du kan också kontakta vår VD Jonatan Arnlund direkt här: